Nyerd vissza sötét hajszínedet, győzd le az ősz hajszálakat természetes módszerekkel!

Mindannyian egyetértünk abban, hogy az ősz hajszálak nagyon idegesítőek, főleg, ha az ember még fiatal. Az őszülés akkor következik be, mikor lecsökken a melanin termelődés a hajhagymákban. Időnként azok a kemikáliák, amik beszívódnak a hajba, még tovább rontják a helyzetet. Hogy orvosoljuk ezt a problémát, természetes módszerek is rendelkezésünkre állnak.

Hagyma

Nemcsak főzéshez ideális, de az egyik legjobb megoldás őszülés ellen. Hámozd meg és aprítsd fel a hagymát, masszírozd be a pépet a fejbőrödbe és a hajadba, majd hagyd fenn 30 percig. Miután leöblítetted, alaposan moss hajat, hogy elűzd a hagyma erős illatát. Naponta végezd el ezt a kezelést legalább egy hétig, hogy eredményes legyen.

Citromlé és egres

Az egres kevésbé ismert gyümölcs, de őszülés ellen érdemes bevetned. Hogy a legjobban hasson, porítsd az egrest. Citromlével elkeverve bedörzsölheted vele a fejbőrödet és a hajadat.

Kókuszolaj és citromlé

Ezzel a keverékkel szürkéből feketére változtathatod a hajszínedet. Alkalmazd a kezelést addig, míg el nem éred a kívánt eredményt. Másik előnye, hogy a haj egészségét is helyreállítodhatod ezzel a módszerrel.

Sárgarépalé

A sárgarépalevet nem kell a hajadra kenni, elég, ha megiszod. Bizonyított, hogy mennyire áldásos a haj számára.

Fekete tea

A sötét hajúak számára a melanin és keratin szintet növelő fekete tea tökéletes természetes hajfesték. A legjobb hatás érdekében naponta moss vele hajat.

Szezámmag

Masszírozz szezámmagokat a hajadba három naponta, hogy felgyorsítsd a fejbőrben a keratin és a melanin termelődést.