Ő egy kulcsot tett a konzerves doboz tetejére, körbevágta, hihetetlen mit készített belőle!

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy elvesztette a lakás -, postaláda – , vagy az autó kulcsát. Ez egy nagyon kellemetlen helyzet rögtön segítséget kell kérnünk egy ismerőstől vagy szakembert kell hívnunk, hogy megoldjuk a problémát.

Egy egyszerű trükk alkalmazásával elkerülhetjük az ilyen helyzeteket, nagyon könnyen készíthetünk egy pótkulcsot, csak néhány dolog szükséges hozzá. A most következő pótkulcs készítésének a leírását a rosszakarók is ismerik, ezért vigyázzunk, hol tartjuk a pótkulcsot. A lakás pótkulcsát olyan helyre tegyük, ahol más nem találja meg.

Tegyük a kulcsot egy sima felületre, tegyünk alá egy fehér papírt, majd végezzük el a videóban látható méréseket. Készítsünk fotót a két tárgyról, majd  nyomtassuk ki a képet. Valószínű, hogy többször el kell végeznünk ezt a műveletet, hogy pontosan legyen meghatározva az adott kulcs mérete. A másolat és az eredeti ugyanaz a méret kell legyen. Amikor elkészültünk a másolattal, vágjuk körbe figyelmesen és ragasszuk a kulcsról készült másolatot egy konzerves doboz tetejére.

Most tekintsétek meg a következő videót, amely bemutatja, hogyan lehet körbevágni a kulcs másolatát: