Szabadulj meg a csótányoktól örökre ezzel a trükkel!

A csótányok a legellenállóbb rovarok a Földön, képesek a túlélésre még a legszélsőségesebb körülmények közt is. Például beszámolókból tudjuk, hogy ezek az élőlények voltak az egyetlen túlélői az 1945-ös nagasaki és hirosimai bombázásoknak. A csótányok még akkor is életben maradnak, ha leszakad a fejük!

Azonban a harcnak, hogy kiűzzük őket a lakásokból, nincs vége és biztos, hogy mi fogjuk megnyerni ezt a küzdelmet!

Eláruljuk, mi a leghatékonyabb ellenszer, amivel száműzhetjük ezeket a rovarokat és megakadályozhatjuk, hogy újra megtámadják otthonunkat. A keverék tartalmaz egy meglepő összetevőt, amiről nem közismert, hogy halálos méreg.

A trükkhöz a következőkre lesz szükség:

• 7 dl 100%-os bórsav
• tojások
• cukor
• tál
• villa

Először forraljuk a tojásokat 10-15 percig, majd pucoljuk meg őket. Válasszuk külön a tojássárgáját és tegyük egy másik edénybe. Keverjük össze jól a bórsavval. Ezután adjunk hozzá egy bögre cukrot, majd annyit, hogy ha jól elkeverjük, gyurma szerű masszát kapjunk.

Teljesen biztonságos ezt a masszát megfogni, de a szánkba ne kerüljön belőle, háziállatainkat is óvjuk tőle!

Formáljunk belőle golyókat, amiket helyezzünk ki a lakás több pontjára. Ne felejtsük ki a polcokat, a konyhaszekrényt sem!

A csótányok nagyon kedvelik a fürdőszobát, mint sötét és nedves helyet, ezért ide is tegyünk a golyókból!

Más teendőnk nincs is, már csak várnunk kell, hogy a fegyverünk megtegye hatását. Eleinte azt hihetjük, hogy a módszer nem működik, de néhány nap múlva szerte a házban csótány tetemekbe fogunk botlani. Az eredmény garantált!