Mit árul el rólad a tenyeredben lévő szívvonal? Fontos dolgokat tudhatsz meg magadról!

Tudtátok, hogy a szívvonal a tenyerünkben található? Sok mindent elárul rólunk, megtudhatjuk, hogyan viszonyulunk másokhoz, mennyire vagyunk ideges természetűek és azt, hogy mi a legfontosabb dolog az életünkben.

Nézzétek meg a jobb tenyereteket, a szívvonal a mutató vagy a középső ujj alatt található és a tenyerünk széléig fut, a kisujj irányába.

A variáció

Ha a szívvonal a középső ujj alatt kezdődik, akkor szabadnak születtél, ambiciózus, intelligens és szabad ember vagy. Minden adottságod meg van ahhoz, hogy olyan munkát tölts be, ahol döntéseket kell hoznod és minden szituációból győztesként távozz. Az emberekkel hideg és visszahúzódó vagy, ezért is neveznek sokszor „durvának”.

B variáció

Ha a szívvonal a mutató és a középső ujj között kezdődik, akkor jólelkű ember vagy aki kerüli a konfliktusokat. Hatalmas lelked van, mindig a családod mellett állsz. A munkád tekintetében is remekül teljesítesz, higgadtan kezeled a nehéz helyzeteket.

C variáns

Ha a szívvonal pont a mutató újjá alatt kezdődik, akkor gyakorlatias személy vagy. Szeretsz nagy ötletekért küzdeni és hatalmas terveid vannak. Sokan azt gondolják rólad, hogy a tökéletességre törekszel, optimista vagy, de te magadat realistának érzed.

D variáció

Ha a szívvonal a nagy és a mutató ujj között kezdődik akkor türelmes, gondoskodó, kedves ember vagy. A legfontosabb dolog az életedben, hogy megértésben és harmóniában élj a körülötted élő emberekkel.