Teszt: az ajkaid formája elárulja milyen nő vagy! Ambiciózus, intelligens, vagy tökéletes feleség?


A női személyiség változó és képtelenség megérteni egyes emberek szerint, de ez nem így van. Van egy módszer amellyel meg tudod állapítani azt, hogy milyen is egy hölgy. Elegendő, ha megnézed az ajkait, mert az sok mindent elárul róla.

Tekintsd meg a képet és nézd meg, melyikre hasonlít leginkább az ajkad, ez sok mindent elárul rólad!

1. Szereti a kalandot

Te egy elragadó és bájos nő vagy, olyan aki nem tud élni kalandok nélkül. Sok esetben felháborodottan reagálsz, de ha kell akkor nyugodtan is tudsz viselkedni. Soha nem unatkozol.

2. Az optimista nő

Nem csak pozitív beállítottságú vagy, hanem te vagy az optimizmus mintaképe. A világot mindig a jóoldaláról nézed és az emberekben is mindig a pozitív tulajdonságokat  keresed. Néha mindez szomorú meglepetéseket okoz számodra, de te nem vagy azzal megszokva, hogy hosszú ideig szomorú legyél, rövid idő alatt elfeleded mindezt és újra jól fogod érezni magad.

3. A legjobb barátnő

Te egy elragadó nő vagy, az emberek nem tudnak ellenállni a bájaidnak ezért mindig kommunikálni szeretnének veled, ezért van ilyen sok barátod. Te sem vagy ellene annak, hogy beszélgess és új barátokat szerezz. A körülötted lévő emberek felemésztik az energiádat ezért ne feledkezz meg arról, hogy a magad számára is tartalékolj belőle.

4. Az ambiciózus nő

Kemény és erős karakterű nő vagy, ezenkívül ambiciózus is, sok erőt fektetsz abba, hogy új dolgokat fedezz fel. Ez nem rossz dolog csak az a baj, hogy mindennek ára van, néha önmagadra is szánj egy kis időt.

5. Intelligens nő

Nagyon intelligens vagy és logikusan gondolkodsz, a te gondolkodásod gyors és pragmatikus, rengeteg olyan ötleted van amit meg akarsz valósítani. Nálad jobb barátot nehéz találni, a gondolataid mindig tiszták és mindig őszinte vagy.

6. A szerelmet keresed

A szerelem az életed értelme és a belső éned számára ez a legfontosabb dolog. Ez a gyönyörű érzelem mindig a szívedben van és meg is szeretnéd osztani. Szeretned kell valakit azért, hogy sok szerelmet, szeretetet kapj cserébe. A te érzelmeid tiszták és igazak, a legnagyobb félelmed az, hogy nehogy egyedül maradj, ez pedig előbb vagy utóbb megsebezhet téged.

7. Egoista nő

Magadnak élsz és a vágyaidnak, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy jó ember. Tudod, hogyan kell szeretni, hogyan kell másokra vigyázni, de a saját kényelmed fontosabb számodra. Szereted a kellemes dolgokat ezek teszik szebbé és harmonikusabbá az életed. Gazdag és komplex a belsővilágod ezért azt akarod, hogy a harmónia uralkodjon benne.

8. Ideális feleség

Te egy olyan nő vagy akinek a számára a legfontosabb a család, vigyázol mindenre és mindenkire, mindig azt nézed, hogyan tudsz jót cselekedni az emberekkel. Boldogságot viszel a szeretteid életébe, szeretnek téged ez pedig boldoggá tesz.

9. Ragyogó hölgy

Te azt szereted, ha a figyelem középpontjában vagy, ha valahol megjelensz akkor te kell a legjobban ragyogj. Mindig tartod a lépést a divattal, szereted a szép ruhákat, a ragyogó  sminket és az extravagáns frizurákat, te egy igazi csillag vagy.