Sokat elmond rólad, hogy szemből, vagy profilból látod-e a a férfi arcát

Ez a személyiségteszt a Tematikus Appercepció Teszten alapul, melyet két neves amerikai pszichológus alkotott meg. A teszt lényege az, hogy különböző rajzokat, képeket mutatnak meg a résztvevőknek, és az erre adott reakciókból tudnak meg többet az illetők lelki világáról, érzelmi állapotáról, és személyiségéről. Most Te is kipróbálhatod a módszert. Nézd meg a képet, és döntsd el, hogy szemből, vagy profilból látod-e a férfi arcát!

Nézzük, mit árul el rólad válaszod:

Ha szemből láttad az arcot:

Könnyen építesz kapcsolatokat, az ismerkedés, barátkozás nem okoz problémát számodra. Karizmád és nyitottságod elbűvöli a környezeted, modorod kifinomult, személyiséged pozitív. Nem félsz a kihívásoktól, szereted új helyzetekben kipróbálni magad. A kockázatos helyzetektől sem tartasz, a felmerülő problémák megoldásába bátran veted bele magad, olykor szokatlan, váratlan megoldásokkal előállva. Munkádat szenvedéllyel végzed, folyamatosan keresed a fejlődés lehetőségét, nem éred be a stagnálással. A szereplés és a hírnév lehetősége is jó hatással van rád. A szabadság rendkívül fontos számodra. Akkor vagy elemedben, ha gondolataid és érzéseid is korlátok nélkül fejezheted ki. Öntudatos vagy, senkinek nem engedsz beleszólást abba, ami egyedül a Te kompetenciád. Mindenről határozott véleményed van, amit kemény viták árán is hajlandó vagy megvédeni. Örök optimista vagy, aki képes motiválni, inspirálni a környezetét.

Ha profilból láttad az arcot:

Fontos számodra a kiszámíthatóság, nem szereted a meglepetéseket, és a váratlan szituációkat. Visszahúzódó, félénk típus vagy, akinek a legfontosabb, hogy békében élhessen. Ha valaki megzavarja a körülötted lévő békét és nyugalmat, nagyon ingerlékennyé válsz. Nem viseled jól, ha el kell térned a napi rutintól, vagy ha el kell hagynod a komfortzónádat. Hiteles vagy, és ezt másoktól is elvárod, ezért nagyon megválogatod, hogy kikkel veszed körül magad, és hogy kire bízod titkaid. Számodra a minőség fontosabb a mennyiségnél az emberi kapcsolatok tekintetében is. Azonban azért a pár emberért, akiket bizalmadba fogadsz, bármire képes vagy. Érzelmi intelligenciád rendkívül fejlett, szívesen segítesz másokon. Megfigyelő, elemző ember vagy, aki nem csak saját, hanem mások hibáiból is képes tanulni. Remek munkaerő vagy, aki hosszú távon is képes hatékonyan dolgozni.