Egy jólelkű sheriff mentette meg a kisfiú ünnepét, akinek megsemmisült az otthona a tűzben

Szomorú baleset történt nemrégiben az amerikai Hendersonville városában: Egy család lakóautója lángra kapott, a tűz szó szerint mindent elpusztított, kizárólag az autó elszenesedett váza maradt meg. A család 6 legfiatalabb tagja, a mindössze 6 éves Damon kétségbeesetten nézte a kiégett lakóautót, a szomorú pillanatoknál jelen volt a sheriffiroda kapitánya, Tim Griffin is. Az egyenruhás így emlékezett a történtekre:

“A kisfiú megemlítette a Batman jelmezét, amit halloweenkor szeretett volna viselni. Bízott benne, hogy nem maradt a lakóautóban, ekkor azonban a nagymamája rám nézett, és közölte, sajnos a jelmez is a tűz martalékává vált.”

Griffin nem tétovázott sokat, autóba pattant, és egy közeli bevásárlóközpontban vásárolt egy ugyanolyan Batman jelmezt, mint ami a tűzben megsemmisült.

“Csak azt mondtam a srácnak, hogy a sheriffeknek szükségük van az összes Batmanre, mert csak így vehetjük fel a harcot a bűnözők ellen.” – mesélte a sheriff.

We want to give a big shout out to Henderson County Sheriff's Office, Hendersonville North Carolina especially Capt Tim…

A legegyszerűbb 10 perces tészta étel! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom vacsora!

Közzétette: Edneyville Fire & Rescue – 2019. október 10., csütörtök

Damon érthetően nagyon boldog volt az ajándék láttán:

“Kaptam egy övet és egy maszkot is a köpeny mellé. Ő a kedvenc szuperhősöm!” – mondta boldogan a kisfiú.

A sheriff hozzátette, rengeteg rossz dolog történik a világban, ezért ha van lehetőségünk arra, hogy jót cselekedjünk, tegyük meg. Ahogy fogalmazott, sokszor egy olyan gesztus, ami számunkra apróság csupán, másnak valódi boldogságot okoz.