A turista megkérdezi az utcazenészeket, hogy csatlakozhat-e hozzájuk, pár másodperc múlva szóhoz se jutnak!

A zene tényleg nemzetközi nyelv. Firenzében, Olaszországban ezt egy utcai zenész csapat és egy turista be is bizonyította. A koreai turista, Jun-Hyuk Choi megkérdezte az utcazenészeket, hogy csatlakozhat-e hozzájuk egy kis muzsikálásra. A fiú a Chungye University for the Arts in Seoul, egyetem tanulója, nagybőgős.

Az utcazenészek beleegyeznek a közös zenélésbe és megbeszélték, hogy eljátsszák az Autumn Leaves címú dalt. Ahogy elkezdenek zenélni, pár pillanat múlva mindenki meglepetten figyeli őket. A fiú nem tudta, hogy a Romdraculas, egy híres utcai zenekar, a turisták rajonganak a dalaikért.

Amikor a zene megszólal és a fiú elkezd a nagybőgőn játszani, mindenki csodálkozva figyeli. Az utcazenészekkel tökéletes összhangban játszik. Nehéz elképzelni, hogy a világban gondok vannak, amikor idegen emberek így egymásra tudnak hangolódni és kölcsönös csodálatukat, tiszteletüket fejezik ki, miközben megosztják egymással a művészet iránti szenvedélyüket. Egy rövid dalocska, ami mindenkit jókedvre derít, az egész világon.