Válassz egy gyűrűt, és kiderül, milyen nő vagy igazából!

Most egy olyan lehetőséget mutatunk hölgy olvasóinknak, amivel megismerhetik eddig titkolt jellemvonásaikat. Mindössze egy gyűrűt kell kiválasztani. Ugye milyen gyönyörűek!

Ha úgy döntesz, hogy kiválasztod azt, amelyik legjobban állna az ujjadon, sok érdekes dolgot tudhatsz meg magadról. Egyébként, ha nem tudsz választani kettő között, akkor a jellemvonásaidra ennek a kettőnek kombinációja illik, tehát érdemes elolvasni mindkét gyűrűhöz tartozó leírást.

Az első gyűrű

Tisztában vagy saját magaddal, és úgy viselkedsz, mintha király lennél. Ugyanakkor őszinte maradsz másokkal és magaddal is. Néha túlságosan merev, egyoldalú ember vagy, amit sok barátod és rokonod kínosnak tart. De a felülmúlhatatlan varázsod miatt ezt szinte azonnal el is felejtik.

Mindenki csodálja az őszinteségedet és a határozottságodat. Ha tetszik egy személy, mindent megteszel, hogy jól érezze magát melletted. Ha valaki iránt ellenérzéssel viseltetsz, akkor ezt egy percig sem titkolod előtte, ezzel az adott személy már a találkozásotok első pillanatában tisztában lesz.

A második gyűrű

Nagyon nőies vagy! Ezért az álmodozásod és a gyengédséged lehetővé teszi, hogy fiatal maradj lélekben, valós életkorodtól függetlenül. Nagyon jószívű vagy. Az a férfi, akibe szerelmes vagy, nagyon szerencsésnek mondhatja magát. Nagyon jól állnak neked a szép ruhadarabok és az elegáns felsők.

Nem tudod elképzelni az életet álmodozás nélkül! Ráadásul általában álmaid valóra válnak, és nagyon gyakran látnoki képességekkel rendelkezel az álmaidban. Játékos hajlamod lehetővé teszi, hogy mindenütt és mindenkivel flörtöljél. Ha igazán tetszik egy férfi, akkor nem lesz nehéz dolgod elvarázsolni.

A harmadik gyűrű

Te született ragadozó vagy! Az a vad energia, ami benned lakozik, a megfelelő pillanatban mindenképpen felszínre tör belőled. A kifejező tekintetedet nem lehet elfelejteni.

A környezeted arra törekszik, hogy megismerkedjen veled, és hogy folytassátok a baráti beszélgetéseket.

Azonban csak a kiválasztottakat engeded közel magadhoz. Az árulás és az megcsalás megbocsátása egyáltalán nem jellemző rád. Az életed mások számára különleges érdeklődés tárgyát képezi. Nagyon gyakran az emberek irigykednek rád. Azonban te emiatt nem különösebben aggódsz.

A negyedik gyűrű

Tetszett ez a furcsa macska? Tudtad, hogy a macskák kettős életet élnek? Ugyanezt lehet ólad is elmondani. Te is két világban élsz.

Szépséged és lelki beállítottságod szinte gyógyító hatású. Te egy szórakoztató és egyszerű nő vagy, ugyanakkor meglehetősen széles látókörrel rendelkezel. Veled szívesen barátkoznak. Sokan észreveszik, hogy miután veled beszélgetnek, sokkal jobban érzik magukat.

Az ötödik gyűrű

Esetedben alapállapotnak tekinthető a szerelem állapota. Ez a szeretet nemcsak a férjed iránt nyilvánul meg, hanem tetten érhető a közönséges dolgokhoz való viszonyodban is: a munkához, a háztartásbeli dolgokhoz. Szeretsz utazni és készen állsz arra, hogy megoszd az otthon melegét a szeretteiddel.

A kedves mosolyod mosolyt fakaszt a környezetedben lévők arcán is. Számodra minden nap, minden perc értékes.

A hatodik gyűrű

Ha az ízlésedet egy szóval kellene jellemezni: tökéletes. Te egy nyugodt jellem vagy, tökéletes stílusérzékkel. Ugyanakkor jobban hallgathatnál a megérzéseidre! Éleslátásod kiváló, előled nem igen lehet semmilyen titkot elrejteni.

Nagyszerű társ és megbízható barát vagy. Mindig meg lehet veled osztani a titkokat. Nagyra értékeled az éles elméjű és a megbízható embereket.

Nem vagy egy csapongó természet, és ha szerelmes vagy, akkor komolyan és sokáig.