Válassz egy virágot és ismerd meg a személyiséged legkülönlegesebb vonásait!

Válaszd ki azt virágot, amely legjobban tetszik neked, majd olvasd el a rövid leírást a kiválasztott virágról, te is meglepődsz majd, mennyi mindent elárul rólad.

1 Mák

Olyan energikus személy vagy, aki szereti az összejöveteleket és a tömeget. Kreatív vagy és kifejezésre tudod juttatni az egyediséged, minden új dolog érdekel. A megjelenéseddel sok embert vonzol magad köré, sokáig fognak emlékezni rád.

2 írisz

Az írisz az optimizmust jelképezi. Azok az emberek akik ezt a virágot szeretik nagyon kreatívak és élénk a fantáziájuk. Ezért rövid idő alatt megunják azt amit csinálnak és sajnos sokszor nem tartják be amit ígérnek, de ezt nem rossz szándékkal teszik.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

3. Tulipán

Egy igazi utazó vagy, szereted a változásokat és könnyen beilleszkedsz, de szorosan kötődsz a családhoz. Nagyon figyelmes és jólelkű ember vagy, de néha előjön belőled az arrogáns éned. Ha a körülötted lévő emberek gyakran megharagszanak rád, nézz egy kicsit magadba, mert lehetséges, hogy olykor te hibázol.

4. Rózsa

A szerelem virága, ha ezt választottad, akkor romantikus, szeretetet sugárzó személy vagy, tiszteletben tartod a hagyományokat, egyes embereknek úgy tűnhet, hogy divatjamúlt dolgokkal foglalkozol. Te viszont szereted észrevenni a jó dolgokat az életben és sok esetben nem fogadod el az emberek elégedetlenségét.

5. Liliom

Olyan ember vagy, akit tisztelnek, mert úgy vélik, hogy utat mutatsz. Empatikus vagy, jólelkű, szeretsz segíteni a hozzád közelálló embereken. A szeretteid mindig előtérbe helyezed. A jómodor fontos a számodra, ha lehetséges, senkit sem bántasz meg.

6. Orchidea

Jóindulatú személy, vagy nem szereted a konfliktusokat. Az orchidea komplex gyökeréből kiindulva, azok az emberek akik ezt a virágot szeretik, a családjukkal is szoros kapcsolatban vannak. Folyamatosan azon dolgozol, hogy mindent megteremts a szeretteid számára!

7. Ibolya

Ez a virág a tisztaságot és az egyszerűséget szimbolizálja, szereted a minimalizmust és az egyszerűséget, viszont ritka találékony ember vagy. Azt álomfejtők azt mondják, hogy aki ibolyával álmodik az szerencsés, azt jelenti, hogy az életedben jól alakulnak a dolgai.

8. Kamilla

Ha szereted ezt a virágot, valószínű, hogy te is mosolygós, vidám, optimista személy vagy. Szereted a dolgaidat másnapra halasztani azért, hogy szórakozhass. Szereted az aktív pihenést, a túrázást a természetben, ezért is van tele az életed kalandokkal, amely hozzásegít ahhoz, hogy elfelejts minden félelmet.

9. Nárcisz

A keleti országokban a nárcisz a szerencse és az anyagi jólét szimbóluma, de te tudod, hogy mindezeket a javakat csak akkor érheted el, ha keményen dolgozol. Ezért szorgalmas és kitartó személy vagy, mindig számíthatnak rád a körülötted élő emberek. Kreatív vagy és ezt sokan értékelik is.

10. Napraforgó

A napraforgó a bátorságot szimbolizálja, te pedig hasonlítasz rá, mert boldogságot sugárzol. Ahol te jelen vagy, ott minden és mindenki ragyog! Tudod, hogyan segíts az embereken amikor szükségük van rá. Olyan vagy mint a Nap, tele vagy energiával, vidám és megbízható ember vagy.