Válassz egyet az ősi szimbólumok közül!

Válassz ki egyet az ősi szimbólumok közül, és megmutatjuk a jelenlegi állapotodat! 

Ezek az ősi jelek mindegyike sokat elmond a jövődről.

Az alábbi a szimbólumok képesek boldogságot és jólétet hozni a követői számára a saját kultúrájukban, és azt az érzelmi töltést társítják hozzájuk, amit az a személy hordoz magában, aki kiválasztja őket.

Tehát válassz!

1. SARKCSILLAG

Évszázadokon keresztül a Sarkcsillag, ami a Kis Medve csillagkép legfényesebb csillaga, egészen kiemelkedő szerepet töltött be, legyen szó navigációról vagy hiedelmekről. Mintegy állandó világítótoronyként segítette a vándorokat és a tengerészeket útjukon, emlékeztetve őket a végtelen utazásra és irányra, amelyet követniük kell.

Ha ezt a szimbólumot választottad, az azt jelenti, hogy olyan céljaid vannak, amelyet már hosszú ideje tervezel, de ez idáig a bizonytalanságod megakadályozta annak megvalósítását. A csillag jelzi az irányt, amit követned kell, azaz menj előre.

Erőfeszítéssel, és talán a sors is melletted áll.

2. SZENTHÁROMSÁG

Ez az Isten jele, azaz az Atya, a Fiú és a Szentlélek háromsága, szimbolizálva azt, hogy az Úr egy és ugyanakkor egyedülállóan három megnyilvánulási formája van. Meditációval lehetővé válik megismernünk Isten egyedülálló háromoldalú megnyilvánulásának dilemmáját.

Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor az életed egyik kereszteződése előtt állsz, és alaposan meg kell gondolnod, hogyan és mit döntesz.

A gondolkodás és az elővigyázatosság igencsak helyénvaló, és mindig bölcs dolog konzultálni a jóindulatúakkal és a bölcsekkel.

3. VARÁZSLATOS, VAGY MÁGIKUS PENTAGON (ötágú csillag egy körben)

Kezdetben ez a szimbólum jellemezte a lét „nőiességének” misztikumát. Később, a középkorban ez a csillag Krisztus öt sebét jelölte, Mária öt örömét Krisztusban, továbbá az öt legfontosabb középkori lovagi erényt jelentette.

Aki ezt a szimbólumot választotta, az megáldatott. Sokan vannak, akik arról álmodnak, hogy társaik legyenek.

Hagyd el a félelmeidet, menj tovább, és meglátod, milyen varázslatos események történhetnek meg veled.

4. A JOG VAGY dharmacsakra KERÉK

Ez az indiai buddhizmus korai időszaka óta a Buddha tanításainak egyik szimbóluma, az indiai művészetben ez az egyik legkorábbi ismert buddhista szimbólum, amelyre már Asóka király idejéből is találni bizonyítékokat. Nyolc küllője van, ami a „Nemes nyolcrétű ösvényt” ábrázolja, azaz a helyes viselkedést és igazságos életet.

A Nyolc küllő jelentése: a helyes megjelenés, a megfelelő törekvés, a helyes beszéd, a helyes cselekvés, a megfelelő megélhetés, a megfelelő erőfeszítések, az éles elme és a megfelelő koncentráció.

Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor nem élsz aszerint, ahogy elvárnád. De a kerék itt van, hogy emlékeztessen, hogy célod van, és elszántságod, hogy végigmenj a számodra kijelölt úton, azaz amire a siker érdekében törekedned kell.

Hallass a belső hangod igazára. Bízz az intuícióidban.

5. A szent aum 

Az Aum a legfontosabb hindu szimbólum, a hindu szentírások szerint a legrégebbi hangok egyike; a hang, ami maga a világegyetem teremtésének előfutára volt.

Ez a Siva, azaz a Mindenható hangja, aki a saját fiának, Ganésa mintájára alkotta ezt a jelképet.

Ez a leginkább kedvező dolog, ami önmagában az Alfától az Ómegáig megtestesíti a teremtés egységét, és jólétet nyújt azok számára, akik önmagukban megtartják ilyen, vagy olyan módon.

De ami a legfontosabb: a hálaadás egyik jelképe; szimbolizálja a világegyetem háláját a saját létezéséért, ahogyan az univerzum megköszöni az isteneknek a létezését.

Amennyiben erre a szimbólumra esett a választásod, itt az ideje, hogy hálás legyél mindenért, amit a közeljövőben kaptál és kapni fogsz.