Végre tökéletes lett a zsemlém, egy ideje már csak így sütöm

Nagyon sok zsemle receptet kipróbáltam, mire rátaláltam erre. Nagyon egyszerű és még mutatós is. A legjobb benne, hogy egyáltalán nem időigényes, néhány perc alatt összeállítjuk a tésztát, pihentetjük és süthetjük.

Tetszés szerint készíthetjük üresen, vagy megszórhatjuk különböző magvakkal, ki mit szeret. Már sütés közben is elkápráztat, mikor megérzed a csodás illatát. Frissen forrón nem is tudjuk megállni, hogy ne kóstoljuk meg. Olyan finom, mint ami pékségben készül.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Nálunk családi kedvenc lett, sok mindent sütünk itthon, kenyeret és bagettet is, de ez a zsemle ízlik a legjobban a családnak. Vajjal megkenve csodás reggeli, aki édesen szereti, az lekvárt is tehet rá. Természetesen kerülhet bele sajt és zöldség is, ki mivel szereti. Mi egy egyszerű leves mellé is képesek vagyunk ezt enni, mert annyira ínycsiklandozó.

Ez a recept azoknak is jó lehet, akik még nem sok kelt tésztát sütöttek, az egyetlen amire figyelni kell, hogy tartsuk be a kelesztési időt. Mikor a tészta szépen megnőtt, akkor már formázhatjuk is. A formázástól sem kell tartani, ha úgy készíted, ahogy be van mutatva, nagyon szépek lesznek. Nem terülnek el, nem lapulnak le sütés közben. Nekünk ez az egyik legjobb és szerintem az egyik legegyszerűbb zsemle recept, amit eddig kipróbáltunk.