A világ legkönnyebb diétája! A három nem szabályra alapul!

Talán kicsit meglepő, hogy lehet ilyen könnyű egy diéta, nem kell napi étrendeket betartani, szabadon ehetünk amit csak akarunk, de a három nem szabályát be kell tartani. Nem eszünk cukrokat, nem eszünk lisztet és nem eszünk zsiradékot. Könnyen és gyorsan lehet vele fogyni!

A tésztás ételek hirtelen megemelik a vércukorszintet, ez pedig hízáshoz vezethet. Amennyiben több cukrot eszünk a kellőnél, a test elraktározza a fölösleget. A zsiradékok ugyancsak nem tesznek jót, ha fogyni szeretnénk.

Mit lehet enni?

Akármit, ami liszt, cukor és zsírmentes. Fogyaszthatunk zöldségeket és gyümölcsöket. Párolhatunk sovány húsokat, sütni azonban nem lehet. Köretnek választhatunk rizst, vagy zöldségeket. Annyiszor ehetünk naponta ahányszor éhesek vagyunk, nem kell koplalni. Ha a három tiltott alapanyagot kizárjuk, akkor csak olyan ételeket fogyaszthatunk, amelyek nem hizlalnak.

Ha édességre vágyunk, fogyaszthatunk gyümölcsöket, mivel a bennük lévő cukrot a szervezet fel tudja dolgozni. Az étrendet addig kell betartani, amíg le nem mennek a fölösleges kilók. Amikor elértük a kívánt súlyt, már fogyaszthatjuk a tiltott alapanyagokat tartalmazó élelmiszereket is, de ha szeretnénk karcsúak maradni, akkor figyeljünk a mennyiségekre.