10 ok, amiért a nővéred lesz a legjobb barátod, egész életetekben

Egy nővérnél nincs jobb barát, még akkor sem, ha néha úgy megsért téged, hogy alig tudod elviselni őt. Mindig ő lesz az aki feltétel nélkül fog szeretni téged bármilyen helyzetben.

Amikor együtt nősz fel a nővéreddel akkor ellentmondásos érzéseid vannak, egyik nap szinte el sem tudod viselni őt, másik nap pedig csak körülötte szeretnél lenni, és el akarod mondani neki, hogy milyen szerencsés vagy azért amiért ő van neked. Az igazság az, hogy a nővéred a legfontosabb ember az életedben.

10 ok miért a nővéred a legjobb barátod

1. Mindig ott van melletted

A nővéred ott van neked már a születésed pillanatától kezdődően és továbbra is mindig ott lesz. Akkor is amikor levágja a frufrud és akkor is amikor az első szakítástól fogsz szenvedni. Sokszor fog megbocsátani neked amikor hibázol és feltétel nélkül fog szeretni.

2. Mindig az igazat fogja mondani neked

Lehet, hogy a barátaid azt mondják amit hallani akarsz azért, hogy elkerüljék a vitát vagy a haragot  veled. A nővéred viszont mindig az igazat fogja mondani neked bármennyire is fájni fog.

3. Mindig talál időt rád

Egyedül érzed magad? Szükséged van arra, hogy valakinek a vállán kisírd magad? Meg akarod osztani valakivel az örömödet vagy a sikeredet? A nővéred mindig ott lesz neked, olyan ő mint egy ajtó, nyitva áll előtted, helyzettől függetlenül.

4. Nincsenek határok köztetek, mindent meg tudtok beszélni

A nővéreddel a hírektől kezdődően a szerelmi életedig minden témát meg tudsz beszélni.

5. Nem lesznek titkaitok egymás előtt

Ő lesz az első ember akihez fordulsz majd amikor nehéz időszakon mész keresztül. Tudni fogsz mindent ami a nővéreddel történik és ő is tudni fog mindent rólad.

6. Ő lesz az aki a legjobban fogja ismerni az értékeidet

Bármikor kétséged lesz afelől, hogy meg tudsz-e egy bizonyos dolgot csinálni, ő fog erőt adni ahhoz, hogy meg tudd csinálni azt amit elterveztél, tőle szinte szárnyakat kapsz. Mindig melletted lesz és bátorítani fog téged.

7. Mindig megnyugtat téged

Nehéz napod volt? Valamiben sikertelen voltál? Elkeseredett vagy? A nővéred mindig melletted lesz egy öleléssel, egy forró teával és egy kis lelkesítéssel.

8. Mindig melletted lesz, soha nem fog elhagyni és elárulni téged, ezért vannak a nővérek

Örülj annak, ha van egy nővéred. A legfontosabb dolog pedig az, hogy legyél biztos abban, hogy ő tudja milyen sokat jelent a számodra és mennyire szereted.

9, A szavak nem szükségesek a kommunikációhoz

Elég, ha egymásra néztek és már tudjátok is azt, hogy a másik mire gondol.

10. Kitart melletted és segít neked

A nővéred lesz az aki azt fogja mondani neked, hogy újra fogsz tudni szeretni, bátorít, melletted van és örökkön örökké szeret.