15 ok, amiért sokak szerint a Vízöntők egyszerűen a legjobb emberek a Földön

Ez alkalommal a Vízöntő jegyben születettek előnyeiről lesz szó. Ezeknek az embereknek nagyon sok pozitív tulajdonsága van! Ez az állatöv jegy valóban felettébb különleges. A Vízöntők okosak és meggondoltak, jó barátok lehetnek. És ez még nem minden!

Íme, 15 ok, amiért érdemes Vízöntőkkel jó kapcsolatot ápolni, szeretni őket és gondoskodni róluk:

1. A Vízöntő rendkívül okos

Még a leginkább lusta Vízöntők is jó eredményeket érhetnek el, komolyabb erőfeszítés nélkül. Gondoljunk csak arra, hogy mit tudnának elérni, ha sokkal nagyobb energiát fektetnének a dolgaikba! Nyereményeik, ösztöndíjaik, érmeik gyűjteménye… ez csak a kezdet.

2. A Vízöntő ékesszóló

Néhányuk szégyenlősek ugyan, de mások közülük elég beszédesek. Amikor a Vízöntő beszél, általában csend honol körülötte, és mindenki figyelmesen és átszellemülten hallgatja.

A félénk Vízöntők ékesszólása híres, élnek is ezzel, mihelyt a beszélgetés eljut arra a szintre, hogy ők is hajlandóak legyenek bekapcsolódni a beszélgetésbe.

3. A Vízöntők megfontoltak

Ez a jellembeli tulajdonságuk az élet bármely területén megjelenik, legyen szó az üzleti életről, a munkájukról vagy a szerelemről. Gyakorlatiasan gondolkodnak. A romantika idegen számukra. A Vízöntőktől távol áll, hogy szerelmüket egész nap bombázzák szerelmi vallomásokkal. A dráma és az impulzivitás nem az ő területük.

4. A Vízöntők született vezetők

Ehhez minden szükséges tulajdonságuk meg is van. Hajlandóak vállalni a felelősséget. A Vízöntők kreatív lények, képesek döntéseket hozni és további tevékenységüket kiválóan megtervezni. Néha azonban meglehetősen durván fejezhetik ki magukat. De hát, legyünk őszinték, senki sem lehet tökéletes.

5. A Vízöntők szeretik a magányt

Amikor egyedül vannak, nagyon jól érzik magukat. A Vízöntők szeretnek időt tölteni belső világuk felfedezésével, különböző dolgokon és eseményeken gondolkodni, vagy egyszerűen csak élvezni a békét és a csendet. Viszont nagyon nehéz nekik megosztani gondolataikat és érzéseiket másokkal.

6. A Vízöntők objektívek

Ezek az emberek nyitott szemmel járnak és képesek átlátni a helyzeteket, emellett igazán hatékony tanácsokat adhatnak. A vita során a Vízöntők nem fognak a végsőkig kardoskodni saját álláspontjuk mellett, de szívesen egyetértenek azzal, akinek a véleménye ésszerűbbnek tűnik.

7. A Vízöntők valódi barátok és partnerek

Nagyon alaposan közelítik meg a barátok választásának kérdéskörét. Nehezen közelednek az emberek felé, emellett törekednek arra, hogy jobban megismerjék azt az embert, akihez közelebb szeretnének kerülni. Ha van egy barátunk, aki történetesen Vízöntő, tudnunk kell: megkaptuk a legodaadóbb és leghűségesebb embert, aki a végéig velünk lesz.

8. A Vízöntők kiváló beszélgetőpartnerek

És ez érthető is! Végül is hihetetlenül okosak. Az agyi területek stimulálása létfontosságú számukra. A Vízöntő számára a legnagyobb öröm az intellektuális beszélgetés.

9. A Vízöntők jóindulatú emberek

Nem keresik a konfliktust. És természetesen nem az elsők sem, akik elindítják az értelmetlen vitákat. Nem szeretik mások állandó panaszait hallgatni, amelyek szerint „milyen nehéz élni”, tudják, hogy lehet boldogan is élni, de ehhez tenni is kell, és nem szabad állandóan csak panaszkodni. Ennek megfelelően a Vízöntők az életük boldoggá tétele érdekében minden tőlük telhetőt meg is tesznek.

10. A Vízöntők tudják, hogy mit akarnak…

…és azt is, hogy hogyan lehet ezt elérni. Kiváló kutatók és figyelemreméltó tudósok (például csillagászok és történészek) kerülnek ki közülük. Természetes ízlésük és kreativitás, kiválóvá teszi őket a művészetekben és a humán tudományokban is, különösen a költészetben. Életcéljuk lehet ezenkívül a zene, a szociális munka vagy az oktatás is.

11. A Vízöntők szeretnek emberek között lenni

A tömegben nagyon kényelmesen érzik magukat, szinte táplálkoznak a tömeg energiájából.

12. A Vízöntőt nem érdekli, kivel lehet barátságot kötni

Tényleg nem érdekli, hogy ki vagy, vagy hogy honnan származol, hogy milyen országból jöttél és hogy mi a társadalmi helyzeted. A Vízöntő nem veszi figyelembe a kiváltságokat és a címeket sem.

Emellett megjegyezendő, hogy bár könnyen meglehet, hogy barátok veszik körül őket, de továbbra is a függetlenséget és magányt keresik.

13. A Vízöntők természetüknél fogva individualisták, a tömeg véleményére nem sokat adnak. Az ilyen emberek mindent a saját elképzeléseik szerint csinálnak.

14. A Vízöntők szeretnek utazni. Nagyon is. Az út és a kalandok ösztönzik őket.

15. A Vízöntők képesek alkalmazkodni minden nehézséghez és helyzethez. Nekik nincs akadály, nekik csak lehetőségek vannak.

U.I.: A leírás szerinted megfelel a Vízöntők jellemének? Van valami, amit hozzátennél ehhez a listához?

Tetszett ez a cikk? Akkor oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is a Facebook-on!