15 olyan cselekedet, amit semmilyen estben nem szabad megbocsátani a férfinak! Soha nem fog megváltozni…

Azt mondják, hogy pontosan a nő az, aki hangulatot és érzelmet visz a kapcsolatba. Ez vitathatatlanul így van. De a férfiak viselkedésétől is sok függ. És itt nem a hűtlenségről van szó.

A mai napon a Ketkes.com szerkesztősége elmeséli neked a férfiak által elkövetett 15 olyan cselekedetet, amit semmiképp sem szabad megbocsátani. Legalábbis ezt mondják a pszichológusok, hiszen minden ugyanúgy fog folytatódni, mint előtte és csak te fogsz ettől szenvedni.

Férfiak hibái

1. Ha a férfi téged hibáztat az ő összes sikertelensége miatt, jobb megszakítani vele a kapcsolatot. Láthatóan nem érett eléggé ahhoz, hogy maga vállalja a felelősséget a saját tetteiért. És te ilyen környezetben valószínűleg nem leszel boldog.

2. Ha a szerelmed valaki mással sms-ezik, telefonál, vagy más nővel ismerkedik, még ha csak mint barát és ezt még titkolja is, akkor az életedben már nincs neki helye. Akkor nem tisztel téged, mint nőt és a megcsalás határán van.

3. Lehet, hogy a férfi nem tiszteli a hobbydat, munkádat és az elfoglaltságaidat. Akkor kénytelen leszel lemondani mindenről, vagy folyamatosan hallgatni fogod a szemrehányásokat.

4. Ha férfi durván viselkedik a hozzád közelállókkal. Ezek lehetnek a nagybácsid, nagynénéd, szüleid, barátaid, komáid. Az az ember, aki értékel téged, mindig tisztelettel fog viszonyulni a szeretteidhez is.

5. Ha a férfi másoknak mutogatja meztelen fényképeidet, vagy kibeszél téged és még az ágyban is kinevet, akkor ő nem tisztel sem téged, sem magát, sem a kapcsolatotokat.

6. Jegyezd meg: ha a férfi csak egyszer is kezet emelt rád, vagy a gyerekeidre, soha nem fog abbamaradni. Mellesleg ez a háziállatokra is vonatkozik. Ha az ember képes arra, hogy erőből belerúgjon a mellette elmenő macskába vagy kutyába és még ezen nevetni is tud, akkor ez az embertelenségének a jele.

7. Ha még csak apróságokban is, de hazudik. Akkor miről is beszélünk, mit tesz akkor komoly helyzetben?

8. Ha a férfi megaláz mások előtt (sértő viccek, felmagasztalja magát hozzád képest), ez csak egy dologról tanúskodik, a gyengeségéről és komplexusáról. Ez megbocsáthatatlan.

9. Amikor nem hisz neked. Amikor elolvassa személyes üzeneteidet, megpróbál mindenben ellenőrizni, nem egészséges kapcsolat és az az ő problémája.

10. A férfi, aki mindig a múltadra emlékeztet, vagy azokra a hibákra, amit korábban elkövettél. Ha te valami személyeset meséltél magadról, akkor ezt nem fordíthatja ellened. A megtörténteknek a múltban kell maradniuk, mert különben nem lesz jövő.

11. Azt a férfit, akit nem érdekel a jelenlegi gondjaid megoldása, szintén nem érdemes elviselni. Ha ez neki nem fontos, akkor neked sem érdemes erőlködni.

12. A férfiak természetesen mindig elfoglaltak, de részt kell venniük a nő életében. Ha a szerelmed nem támogat a nehéz időkben, akkor nagy hibát követ el. Hisz pillanatokon belül egyedül találja magát.

13. Amikor túlzásba viszi az ivást, vagy más káros szenvedélyeket. Amikor van valamilyen problémája, de nem ismeri azt be és ha még harcolni is képtelen ellene, akkor ez a kapcsolat rossz.

14. A férfinak nem szabad kihasználnia téged.  Te nem vagy egy átmeneti szálló, nem vagy pénztárca, nem vagy az édesanyja. Te nő vagy!

15. Ha valamit vagy valakit nálad többre tart. Neked kellene a számára a legfontosabbnak lenni. Ugyanúgy megengedhetetlen, ha állandóan összehasonlít az ex-eivel.

A szerkesztőség tanácsai

Itt azt kell megérteni, ez még messze nem az összes tett, amit nem szabad megbocsátani, mert különben egyre csak rosszabb lesz. Igen, a felsorolt problémákat nem kell mindig szó szerint venni. A pszichológusok csak általános tanácsokat tudnak adni, minden kapcsolat egyedi és személyes megközelítést igényel a gondok megoldására. A legfontosabb – becsüld magad! Legyél az a nő, akivel mindig együtt akarnak lenni és akkor a férfi nem fog butaságokat elkövetni. Ellenkező esetben – az Ő fejében nincs valami rendben.

Sok szerencsét kívánunk a magánéletben! A hozzászólásokban fejtsd ki, hogy egyetértesz-e azzal, hogy határozottnak kell lenni, vagy mindent el kell viselni és mindent meg kell bocsájtani. Ne felejtsd el megosztani ezeket a hasznos tanácsokat a barátnőiddel!