Csináljon golyókat alufóliából és tegye bele a mosógépbe, az eredmény meg fogja Önt lepni!

A gyártok minden évben újabb, korszerűbb mosógépeket dobnak a piacra, de ettől még a mosás, szerencsefüggő.

Néha a ruhák foltosak maradnak, nincs friss illatuk, vagy az öblítés nem lesz tökéletes.

Akármennyire is drága az öblítőszer, nincs arra garancia, hogy a ruha nem fog elektrosztatikusan feltöltődni.

Nem olyan régen egy információ jelent meg, hogy ha alufóliából kemény golyókat készítünk és a ruhával együtt dobba tesszük, akkor az elektrosztatikus problémák is megoldódnak.

Az alumínium golyók sok mindenre képesek

Sok ember tényleg úgy gondolja, hogy az alufóliából készített golyók valóban megszüntetik a elektrosztatikusságot a mosás folyamán, ennek ellenére mi azt tanácsolnánk, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet arra, hogy ezek golyók  inkább a mosás hatásfokát növelik meg.

A statikusság valóban képes átmenni a nem vezetőképes ruhákról a fémtárgyakra. Szóval, mielőtt használnánk ezeket golyókat, tudni kell azt, hogy ezzel a dob is megbirkózik. Csak egyszerűen földelést kell biztosítani a konnektorban. De ha nincs ilyen lehetőségünk, akkor bízza ezt az alumínium golyókra. Kárt nem fog okozni és ruhák valóban tisztábbak lesznek, mint általában.

Ez egy könnyű módszer. Csak csináljon egy tömör alugolyót és tegye be a dobba a mosásra váró ruhákkal együtt.

Több mint feléig is használhatók ezek a golyók, mindaddig, amíg nem kezdik elveszíteni az alakjukat, illetve látványosan nem csökken a méretük a folyamatos használattól.

Végül is, jobb egyszer kipróbálni és meggyőződni a golyók hatékonyságáról, mint rengeteg pénzt elkölteni különféle mosószer adalékokra, melyek nem mindig tisztítanak úgy, ahogy szeretnénk.