2 centivel vékonyabb lesz tőle a combod és kisimul a bőröd!

Az egyik legegészségesebb gyümölcs, amit érdemes gyakran fogyasztani. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy nem csak akkor élvezhetjük csodás hatásait, ha megesszük!

Egyes szépségszalonokban már elérhető az almás masszázs, amely vékonyabbá teszi a combjaidat és még a bőrödet is szebbé teszi. A narancsbőr és a striák szinte minden nő combjain ott éktelenkednek, viszont van egy természetes módszer, ami segít ezeken a gondokon!

Hogyan lehet vékonyabb és feszesebb a combod?

  1. Vegyél két közepes méretű almát.
  2. Önts rá meleg vizet, hogy felmelegedjen, majd vágd ketté.
  3. Az egyik félbevágott almával kezd el masszírozni a combodat. Finoman dörzsöld. Amikor már nem jön az almából almalé, vágj le róla egy vékony szeletkét és folytasd addig, amíg az alma tart.
  4. A két almát használd fel a combjaid masszírozására.
  5. Meleg vízzel zuhanyozz le.
  6. Kend be a combjaid testápolóval.

2 centivel vékonyabb lesz tőle a combod és kisimul a bőröd! Nagyjából 7 almás masszázs után láthatod, hogyan csökken a narancsbőr, valamint elkezdenek vékonyodni a combjaid.

A masszázst addig kell alkalmazni, amíg eléred a kívánt eredményeket. A zsírpárnák villámgyorsan leolvadnak, ha kitartó vagy. Megéri naponta alkalmazni, hogy minél gyorsabban vékony és feszes combjaid lehessenek!