2019 a disznó éve lesz, íme, a pontos horoszkóp!

2019 a békeszerető disznó éve lesz, amely csendben emelkedik trónra 2019. február 5-én. Különösen kedvező évnek ígérkezik olyan szempontból, hogy levonjuk a következtetéseket: azokat, akik csak visszatartanak, lehúznak minket, végleg ki kell törölnünk az életünkből, de békét kell kötnünk azokkal, akik hiányoznak nekünk. Ezenkívül ez az év egy új szenvedély éve, az ötletek és a tervek megvalósításának éve, és igen, a kurta farkú lába nyomán sok jó fog történni velünk!

2019 tehát a disznó éve lesz, egy előreláthatóan ragyogó esztendő, ami az életet illeti, tele aktív és kimondott vágyakkal, beteljesedő életörömmel, annak minden formájában. Sokan felhagynak majd a „csak a holnapra gondolással”, és elkezdik értékelni azt, ami az adott pillanatban történik.

A 2019-es év különösen szerencsés lesz az olyan állatövi jegyeknek, amiknek eleme a víz, tehát a Ráknak, a Skorpiónak, és a Halak számára. Szintén Fortuna kegyeltjei lesznek a Bika, az Oroszlán és a Vízöntő. A mennyei mindenható gyakorlatában ezen esztendő a kívánságok, vágyak teljesítésről fog szólni, beleértve a leghőbb vágyakat is. És 2019-ben mintha maga az Univerzum is ezen fáradozna. Az említett állatövi jegyek hordozói számára a 2019-es év körülményei úgy alakulnak majd, hogy abban lesznek sikeresek, amiben csak akarnak, de pihenniük, lankadniuk nem szabad, hiszen Fortuna is az erőseket és a kitartóakat jutalmazza.

Hogy mit tartogat mindannyiunknak a 2019-es esztendő, azt megmutatják a csillagok!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: KOS (március 21.–április 20.)

A Tűz elemének birtokosai számára ez az év igencsak szerencsésnek mutatkozik, hiszen az egész 2019-es esztendő jótékony hatással lesz rájuk. Februárban, a disznó évének kezdetekor el kell felejteni a szórakozást, a Kosok jobban teszik, ha ehelyett örömmel nekilátnak valami új tevékenységnek. Megeshet, hogy nem minden megy majd simán, de a disznó évének eseményei fényesek, érdekesek és a Kosok életének bizonyos területein ígéretesek lesznek. Noha nehézségek merülhetnek fel, a Kos kezelni tudja ezeket a nehézségeket, valamint támogatást kap a családjától és a barátoktól is.

Az év első fele a Kos számára fordulópont lesz: sorsfordító találkozások, fontos emberek és döntések, előrelépés a munkahelyen, sőt, akár lakóhelyváltozás is lehetséges. Mindez a 2019. február-július közötti időszakában lehetséges. A Kos jegyében született lányok elbűvölőek lesznek, tele erővel és energiával.

2019. február és március között a Kos átgondolja a környezetében megforduló emberekkel való kapcsolatát, ezáltal javítva a saját életminőségét. Ebben az időben jobb lemondani a rövid távú románcokról és a kalandos kapcsolatokról. Amennyiben nem szerepel az ő vagy társa terve között a Mendelssohn nászindulójára idő előtt menetelni, rendkívül fontos, hogy óvatos legyen.

Ha 2019 május-júniusában a Kos saját vállalkozásba fogna, nem szabad, hogy habozzon egy másodpercig sem, vágjon bele, mielőtt mások is felébrednek. A szerencse az ő oldalán fog állni, érdemes kihasználni a kedvező pillanatot!

A disznó évének második fele a Kos számára igencsak tartalmasnak ígérkezik, érdemes megragadni a lehető legtöbb alkalmat, és nem leszalasztani a rég várt lehetőségeket. Ez a rámenősség lesz a siker kulcsa!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: BIKA (április 21.–május 21.)

Tekintettel arra, hogy a teljes 2019-es év eleme a Föld, a Bika számára kívánságai teljesítéséhez annyi lehetőség adódik, amennyit csak nem szégyell. Ami a szakmáját illeti, előnyhöz jut, csakúgy, mint az üzleti élet területén. Ami a tétlenséget illeti, 2019-ben még a lustasága is saját előnyére válik.

A 2019-es horoszkóp a Bika számára szerencsét és sikert jósol, de nem csak az új vállalkozásokkal kapcsolatban, hanem a már elkezdett, hosszú távú projektekben is biztosítja, hogy meglegyen a motivációja, és újra és újra megújult erővel lásson neki a feladatának. Az ötletek szó szerint naponta találják meg, a Bikák végre képesek lesznek időben megvalósítani a gondolataikat, és átültetni a fejükben lévő célokat a valóságba. Bár sok terv születik majd, nem mindegyik számára adatik meg, hogy megvalósuljon az eredetileg tervezett formában, de ezúttal az a helyzet, hogy a csillagok azt mutatják, hogy minden jobb lesz, mint ahogy azt a Bika elképzelte.

A 2019-es év tavaszának végére, nyarának elejére sok Bika szülővé válik. A gondjaik folyton folyvást nőnek, az érzéseik túltengnek bennük. A Bikák számára a 2019-es év horoszkópja azt tanácsolja, hogy komolyan álljanak a dolgokhoz, bátran vegyék az irányt az anyakönyvi hivatal felé, még akkor is, ha előtte esetleg kétségeik merültek volna fel. Egy biztos: 2019-ben nagyon sok szerelmes Bika lesz a házasságkötő teremben. Mintha minden és mindenki összebeszélt volna, hogy a disznó évében házasságra kell lépni. És végre valahára itt az ideje, hogy a gyanakvást figyelmen kívül hagyva átadják magukat az érzelmeiknek, bár a racionalitásról egy pillanatra sem szabad megfeledkezniük. Nos, erről van szó, amivel a Bikák maguk is tisztában vannak, tudniillik, hogy nem csak pénzt keresünk és elköltjük, hanem félre is teszünk belőle.

Már 2019 novemberére a Bika megtakaríthat egy tisztességes összeget, amelyből különösebb probléma nélkül vásárolhat egy autót, egy házat, de akár még egy privát repülőgépet is. Télen a 2019-es horoszkóp szerint a Bikát egy nem túl hosszú, de annál érdekesebb kiküldetés várja egy másik városba, esetleg egy másik országba.

Az asztrológus tanácsára és előrejelzése 2019-re: amennyiben egy Bika magányos, akkor ebben az esztendőben megtalálja a párját, ha viszont már régóta megtalálta és ezzel az emberrel hosszú kapcsolatban áll, akkor itt az ideje, hogy komolyan elgondolkodjon a családalapításon. A már családos Bika számíthat arra, hogy ebben az évben egy újabb jövevénnyel gazdagodik a családja. A 2019-es év a Bika számára a lehetőségek és a szabad akarat éve lesz.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: IKREK (május 22.–június 21.)

A 2019-es év az Ikreket könnyű jellemük okán jutalmazza. Az Ikrek csillagjegy helyzete a 2019-es a Levegő jegyű hármas közül (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) olyan lesz, hogy a Nyilassal, a Halakkal és a Szűzzel úgynevezett mutábilis keresztet hoz létre. A mutábilis jelentése mozgó, hajlékony, változtatható. A 2019-es év semmiben sem cáfol rá az Ikrek jellemére. A sors bármely csapása ellenére az Ikrek nem vesztik el az önbizalmukat. Sőt, ahogy mondani szokták, ekkor érzi csak magát nyeregben. Amennyiben valami nem úgy történik, egyszerűen kikerüli az eléje gördített akadályokat és megy tovább.

2019 februárjáig az Ikrek számára nem alakul minden túl könnyen, mert bár a disznó évében az Ikreket a szerelemben boldogság, az üzleti életben, sőt még a pénzügyeiben is siker várja, de ezt csak azok kapják meg, akik szorgalmasak, tudatosak és felelősségteljesek. Azonban aggodalomra semmi ok, tavasszal minden előző évi problémát rendezni fognak, és új terveket kezdhetnek el szövögetni.

2019 márciusában és áprilisában az Ikrek érdekes és csábító ajánlatokat várhatnak, az életük felpezsdül, mind a munkahelyen, mind otthon. Az Ikrek késztetést fognak érezni arra, hogy kreatívak legyenek, ami teljesen érthető is, hiszen a disznó évében a kreatív emberek a sors kegyeltjei, az Ikreket ezenkívül az uralkodó bolygójuk, azaz a Merkúr is segíteni fogja.

A 2019-es nyár jó és szórakoztató lesz. Júliusban az Ikrek végre learathatják tevékenységük első gyümölcseit, sőt, egy kicsit lazíthatnak, és egy rövid ideig pihenhetnek is. Egyébként nagy a valószínűsége annak, hogy nyaralásakor az Ikrek olyan emberekkel találkoznak, akik partnereivé válhatnak, vagy hasznosak lehetnek a vállalkozásuk számára. Az egyedülálló Ikreket elképzelhetetlenül szédítő románcok várják, amiből minden valószínűség szerint semmi komoly dolog nem lesz. És igen, az Ikreknek ideje felhagyni az extrém sportokkal, nagy az esélye, hogy súlyos sérüléseket szereznek!

Ősszel a disznó éve tartogat még meglepetést az Ikrek számára: egészen pontosan utazást egzotikus országokba, melyek már csak rájuk várnak. Egy szó, mint száz, az Ikrek igazán jó évnek nézhetnek elébe!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: RÁK (június 22.–július 22.)

A horoszkóp 2019-re a Rákok számára fontos és ígéretes találkozókat jósol. Meg kell jegyezni azonban, hogy a kutya évében a Rák olyan boldognak és gondtalannak érezte magát, hogy a disznó esztendejének beálltakor egy kicsit zavarba jön és gyanakvó lesz. De különös aggodalomra semmi ok! A Rák számára a 2019-es év horoszkópja azt tanácsolja, hogy legyen optimistább, és akkor minden a helyes irányba megy.

A Rák 2019 tavaszán és nyarán tele lesz új, kreatív és messze nem szokványos ötletekkel. Csak merni kell! Annak érdekében, hogy eredményt érjen el, mentálisan kell felkészülnie, miközben meg kell tudnia hallani azokat a hangokat is, amik belülről szólnak hozzá.

A disznó évében nem lesznek pénzügyi jellegű problémái, csurran-csöppen innen is, és onnan is, legyen szó üzletről, vagy a munkahelyéről. Ugyanakkor a disznó évében a Ráknak félre is kell tudnia tenni, jó az, ha van, de ez persze nem jelenti azt, hogy aszkéta módjára minden jótól megfossza magát.

2019 szeptemberének végén a Rák elfárad a sok kommunikációtól, bezárkózik, és minimalizálja a kapcsolatát másokkal, talán még a legközelebb állókkal is. A szakmai siker ezen állatövi jegyi képviselőit abban az esetben érheti, ha a munka eredménye csak tőlük függ, hiszen nagyon nehéz lesz számukra egy csapatban, másokkal együttdolgozni. Ami a személyes életét illeti, fel kell készüljön arra, hogy nézeteltérések adódhatnak a családjával.

2019 novemberében, illetve decemberében a Rákok valódi esélyt kapnak arra, hogy találkozzanak lelki társukkal. Egyébként teljesen lehetséges, hogy a családos Rákok megmagyarázhatatlan fizikai vonzerőt érezhetnek a társuk iránt, akivel már hosszú ideje kapcsolatban állnak. A szenvedély feléled, a szerelem lángjai újult erővel csapnak fel.

Az asztrológus tanácsa: a Ráknak nem érdemes azokra az emberekre pazarolnia az idejét, akik negatív dolgokat hoznak az életébe. Ezen kívül a Rákok jó, ha odafigyelnek magukra, ugyanis nagy az esélye gyomor- és bélrendszeri megbetegedések kialakulásának, továbbá a túlsúly megjelenése is veszélyezteti őket. Meg kell próbálniuk helyesen táplálkozni, és legalább egy kevés időt a sportolásra szánni. Általánosságban elmondható, hogy a disznó évében a Rákok sok új ismerőssel gazdagodnak, tartós barátságok kötődnek, hosszú távú kapcsolatok alakulhatnak ki, bár csak akkor, ha ezt maga a Rák is így szeretné.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A legtöbb Oroszlán számára 2019. év egy pénzügyi és szerencse szempontból kiemelkedő esztendő lesz. Az év első felében az Oroszlán mindig a figyelem középpontjába kerül, és a munkájával kapcsolatos erőfeszítései végül elismerést hoznak számára, sőt, előléptetéssel is számolhat.

2019 márciusában a Tűz elemének képviselői a munkatársaik kedvenceivé válnak, és a főnök is az Oroszlánt állítja példaként mindenki elé.

Az asztrológus tanácsa az Oroszlánoknak: osszák be az erejüket, és ne hajtsák annyira magukat. Gondolják át, hogy mire is van valóban szükségük, és ne rohanjanak, hogy megoldják más ember problémáját. (Elég a sajátjuk is!) A munka és a család közötti ingadozás alááshatja az egészségüket, ezért az Oroszlán mindig emlékezzen erre és találja meg az egyensúlyt.

A 2019-es tavasz sok új élményt és szenvedélyt hoz az Oroszlán számára, továbbá találkozni fog olyan új és érdekes emberekkel, akik majd egy újabb izgalmas tevékenységgel kápráztatják el. Ez lehet művészet, ezoterika vagy valami más is. Ez az új elfoglaltság segítheti majd az Oroszlánokat abban, hogy kitörjenek a reménytelenségükből, sőt hosszú távon hasznukra is válik majd.

2019 nyarán a magányos Oroszlánok nagy eséllyel találkozhatnak a nagy Ő-vel. Ráadásul ezek az érzések olyan erősek lesznek, hogy komoly változásokat generálnak majd az Oroszlánok életében: könnyen megeshet, hogy egy másik városba, netalántán másik országba költöznek el, de fennáll az esélye a munkahelyváltásnak éppúgy, mint a család elhagyásának is. A családos Oroszlánok számára a család a feltöltődésük egyik alternatív módja lehet, vagy csak egy heves fellobbanása a szenvedélynek, mely azonban tartósnak bizonyul, hiszen a 2019-es év végéig tart. Júliusban az nyitottak a kalandokra, és augusztusban komolyan elgondolkodnak a költözésen.

Ősszel az Oroszlán jegyűek szomorúvá válnak, és nem csak az időjárás miatt. A disznó évében ugyanis az Oroszlánokban nem csak a szép és a jó, hanem a rossz is felhalmozódik majd, ami az ősz beálltával szépen lassan elkezdi kifejteni káros hatását, hacsak nem szedik össze magukat és mennek el a megérdemelt szabadságukra. Ennek a pihenőnek távol kell lennie mindentől és mindenkitől.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 22.)

2019-ben a Szüzek az elemükben lesznek, érezni fogják a saját erejüket, meglátják az ígéretes tendenciákat, így a disznó éve számukra könnyedén és fesztelenül telhet, ezenkívül a Merkúr befolyása is érvényesülni fog. Ez egy csodálatos esztendő lesz, amikor valódi lehetősége lesz minden Szűznek arra, hogy az életén alapvető változtatásokat eszközöljön ki úgy, hogy közben valóságos célokat valósít meg. A disznó évében a Szűz a szerencsések listáján találja magát, és február végéig ünnepelheti is ezt a sikert.

A Szűz egyike a Föld elemű állatövi jegyeknek, ami a disznó évében igencsak felértékelődik. De ez még nem minden, hiszen a disznó évében a Víz, mint őselem is nagy hangsúlyt kap. Talán nincs is még egy ilyen harmonikus kombinációja az elemeknek, így ez az év kiemelkedően jónak ígérkezik a Szüzek számára. A 2019-es év számukra a hibák kijavításának, és a végkövetkeztetések levonásának esztendeje lesz. Most jön el az ideje annak, hogy a Szűz munkája eredményét leszüretelje. Amit korábban főzött, most azt fogja megenni!

A horoszkópja azt jósolja, hogy 2019 nyara kiszámíthatatlan lesz számára. Egy csendes és nyugodt nyárra számít, ami azonban teljesen másként alakul. A Szűz általában jól ismeri önmagát, ennek ellenére nem szabad meglepődnie, ha hirtelen (mindössze egy pillanat alatt) úgy dönt, hogy egy másik országba költözik, megházasodik, elválik vagy gyermeket szül. A legfontosabb, hogy ne aggódjon, és akkor minden rendben lesz. A disznó évében minden a Szűznek áll, aki a 2019-es évben igazán nyeregben érezheti magát, tehát, minden jó irányba fordul.

2019 tavaszán a Szűz környezetével való kapcsolata csak jobbá válik, sőt, teljesen érthetővé válnak számára a világ dolgai, és talán a magányos Szűz is megtalálhatja végre élete párját, könnyen megeshet, hogy éppen a munkahelyén. Valószínűleg ez a kapcsolat később a házassággal teljesedik ki. És ez nem vicc. Azok számára, akik még egyedülállóak, a szakemberek sok érdekes dolgot ígérnek, különösen izgalmas eseményeket, melyek erős, örömöt hozó kapcsolatokat hoznak életükbe. Örömet fognak lelni az izgalmas találkozókban, amelyeket heves pillanatok kísérnek majd.

Az asztrológus tanácsa: a Szűz kerülje a különös hideget (legfőképpen a télen) és más túlzott terhelést a szervezete számára, mert teste krónikus betegségekkel reagálhat erre. És ezt nyilván egyik Szűz sem szeretné. 2019 novemberében a Szűz egy érdekes ajánlatot kap a felettesétől, illetve főnőkétől, esetleg az üzleti partnerektől. Alaposan mérlegelnie kell az ezzel járó előnyöket és hátrányokat, mindenképpen törekednie kell arra, hogy minimalizálja az esélyt arra, hogy valami nem úgy sülhet el, mint azt eredetileg tervezte.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: MÉRLEG (szeptember 23.–október 23.)

A Mérleget a 2019-es év számos érdekes ajánlattal kecsegteti, melyek eredményeképpen izgalmas kalandokban lesz része. Rendkívüli változások történnek az életében.

Februárban végül képes lesz teljesen kiszabadítani magát a pusztító közegből, és kapcsolatba tud lépni azokkal az emberekkel, akik kényelmet és elégedettséget nyújtanak számára. A Mérlegek késztetést éreznek arra, hogy valami újat tanuljanak meg, vagy a hobbijukat jövedelemforrássá alakítsák. Néhányan közülük úgy döntenek, hogy munkahelyet változtatnak, vagy akár egy másik szakmát szereznek (meglepetésszerűen). Bárki, aki utat enged az ihletének, a lelkesedésének, jogosan számíthat sikerre, a körülmények számukra kedvező módon fognak alakulni.

Az asztrológus tanácsa: erre az időszakra a Mérlegnek érdemes meglehetősen ambiciózus célokat kitűznie maga elé, ugyanakkor mindenképpen figyelembe kell vennie a saját erősségét és képességeit egyaránt. Jobb nem kockáztatni, ezenkívül a Mérleg jobban teszi, ha nem reménykedik a szerencsés véletlenek összjátékában sem. A küzdelmének kimenetele kizárólag attól függ, mennyire józanul tervezte meg és milyen szorgalmasan hajtja végre azt. Ezért jobban teszi, ha éber marad, különben nagyon messze kerülhet a realitásoktól. Tegye azt, amit szükségesnek tart, mert csak a saját erejébe vetett szilárd hite teszi lehetővé, hogy ellenőrizni tudja mindazt, ami körülötte zajlik, így a kitűzött célok megvalósulnak.

A Mérleg élete szempontjából a 2019-es év tavasza mozgalmas, eseményekkel teli lesz. Dorbézolás, bulik, szórakozás, pihenés… A Mérleg időt fog találni a kikapcsolódásra, mindig és mindenütt. A körülötte állók még egy kicsit irigykedni is fognak rá ezért. Ugyanakkor, annak ellenére, hogy a Mérlegek nyugodtan tudnak aludni akár a munkahelyen is, képesek lesznek arra, hogy hegyeket mozgassanak meg, ha komolyan munkára kerül sor, kreativitásuk miatt remekelni fognak, ami a munkatársak és a szeretteik szemében még nagyobb tiszteletet ébreszt irántuk.

Ez a kreativitás és „nyitottság” nem csak a mások elismerésében mutatkozik meg, hanem egyben csinos pénzösszeget is jelent a Mérlegek számára.

Júliusban az új tevékenységével kapcsolatos rengeteg elfoglaltsága miatt a Mérleg családjában nézeteltérések keletkezhetnek, ezért jó tanács számukra, nem megfeledkezni a családról sem!

Általánosságban elmondható, hogy a Mérlegek közérzete jó, nincs komoly egészségügyi problémájuk. Ami a kapcsolatukat illeti, legyenek ők a kezdeményezők, erős kézzel irányítsanak és akkor az élet új szépségei tárulhatnak fel.

A komoly kapcsolat kialakulása csak a nyári hónapokra várható, így 2019 tavaszán a Mérlegek még bátran élvezhetik a felhőtlen szabadságot.

2019 őszén a Mérleg jegyűek számíthatnak arra, hogy jövedelmező ismeretségeket köthetnek, kapcsolati hálójuk újabb hasznos elemmel bővül, tapasztalatuk szintén nőni fog és a szakmájukban is előrelépnek. Ha ennek ellenére sem növekszik a bevételük, bátran keressenek további jövedelemforrásokat.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: SKORPIÓ (október 24.–november 21.)

A Skorpió 2019-es horoszkópja szerint a bolygók állása nagyon kedvező lesz ezen állatövi jegy hordozóinak.

A Skorpió lányok előreléphetnek és már a tavasz elején megkezdik beteljesíteni a vágyaikat és álmaikat. A természetes ravaszságuk segít elkerülni a versenytársak csapdáit, megérzésük és munkabírásuk segítségével a Skorpiók képesek lesznek sikereket elérni az élet minden területén.

2019 áprilisában a Skorpió hihetetlen késztetést és energiát fog érezni magában, fűteni fogja majd a lelkesedés, hogy új tervekbe vágjon bele, fontos döntéseket hozzon, és mindent megtegyen ahhoz, hogy saját maga, illetve a környezetében élők is boldogok legyenek.

Ennek eredményeképpen már 2019 nyarán a Skorpió jegyű lányok láthatják munkájuk gyümölcseit, a kapcsolataik még gyengédebbé válnak, a szerelmesek között a kölcsönös megértés, a tisztelet és a harmónia uralkodik majd, ugyanakkor a hihetetlen szenvedély megújul, és egy kis szikra is elég hozzá, hogy újra kellemes érzelmek vihara törjön ki. Azok a Skorpiók, akik eddig egyedülállóak voltak, végre képesek lesznek a „megfelelő gombra kattintani”, és nem csak egy hozzájuk méltó partnert találni, hanem hosszú távú kapcsolatokat teremteni és boldogságot hozni partnerük életébe.

A 2019 ősze valóban jó alkalom a Skorpiók számára arra, hogy előmenetelüket erősítsék, és kizárják életükből mindazokat, akik csak lehúzzák, vagy visszatartják őket. Ez az időszak egyébként is eléggé őrültnek ígérkezik, a munka egyre csak nő, minden oldalról lelkesedés ömlik rá, a magánélete a legszebb érzelmekkel kápráztatja el, és egyben csodás érzéseket is generál a Skorpióban.

A szerencse mindig rámosolyog azokra, akik nem tétlenkednek és célirányosan igyekeznek a diadal felé. A Skorpiók tudják ezt és a megfelelő irányba haladnak.

2019 telének folyamán a Skorpiók jobban teszik, ha felhagynak a veszélyes örömforrásaikkal, meg kell próbálniuk őszintén örülni, hiszen idegsejtjeik másra se vágynak jobban, mint új, ragyogó és szép élményekre (mindenféle stressz és méreg nélkül). Decemberre ezen állatövi jegy birtokosai nyugodt és kimért életritmusra vágynak majd. Általánosságban elmondható, hogy a disznó éve sok örömöt és megannyi különféle új eseményt hoz majd a Skorpiók számára.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: NYILAS (november 22.–december 21.)

A 2019-es év a Nyilas számára nagyon mozgalmas esztendőnek ígérkezik.

2019 elején a Nyilasok sajnálatos módon nagyon erőtlennek érzik majd magukat, elsősorban az anyagi problémáik miatt lesznek tele negatív érzelmekkel. A segítség erre a közeli barátoktól és a családtól érkezik majd, akik segítenek megtalálni nekik a kiutat ebből a nehéz helyzetből.

Később, kora tavasszal a Nyilas egyre inkább erőre kap, optimistábban áll majd az élethez is, megpróbálja nem lassítani a tempót, mert emlékeztetni fogja magát arra, hogy a Nyilasok sajátossága a céltudatosság és az cselekvési kedv.

Augusztusban a Nyilasok pénzügyi helyzete teljesen helyre fog állni, így idejük lesz elgondolkoznia a lakásfelújításon, de legalábbis a lakótér bővítésén. Ez már csak azért is lehetségessé válhat, mert a Nyilasok nagy valószínűséggel házasságot kötnek, vagy családjuk újabb taggal gyarapszik. Ősszel a magányos Nyilasokban végre olyan mély emberi érzések is ébredezni fognak, melyek valahol már régóta bennük lakoznak. Igen, igen, viszlát, szabadság, és hello, család…

2019 ősze hihetetlenül nagy lelkesedést hoz a Nyilasnak, érdemes hát sietni és „addig ütni a vasat, amíg meleg”! Azok a projektek, amelyeknek ekkor kezdi meg végrehajtását, nagyon nyereségesek lesznek a Nyilas számára. Jobb, ha minden Nyilas tisztában van vele, hogy azok az ötletek, tervek, melyek 2019 szeptemberétől novemberéig bukkannak elő az elméjükből, feltétlenül feljegyezendőek a jegyzetfüzetükbe. Minden bizonnyal, ha később kezükbe veszik majd a jegyzetfüzetüket, maguk is igencsak meg fognak lepődni azon, hogy mennyire tombolt a kreativitásuk ezekben az időkben.

Nem mondhatjuk, hogy a disznó éve nem tartogatna a Nyilasok számára érzelmi kudarcokat és a depresszió veszélyét. Különösen tavasszal és ősszel érdemes erre figyelnie a Nyilasoknak. Az ellenkező nem szinte megbolondul, miután találkozott a Nyilassal, ez csodálatos, de 2019-ben a Tűz elemű Nyilasoknak jobb nem kétséges kapcsolatokba bocsátkozniuk, érdemes az intimitást mellőzni az első randikor is, és inkább a racionalitást és a gyakorlatiasságot szem előtt tartani.

Igen, bár a férfiaknak tetszenek a kissé butácska lányok, de komoly kapcsolatot mindenki a bölcs nővel szeretne, aki tisztában van a saját képességeivel. Ezt a Nyilasnak mindig szem előtt kell tartania.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: BAK (december 22.–január 19.)

A disznó éve egy sor váratlan, de annál kellemesebb meglepetést hoz majd a komoly és felelősségteljes Bak számára, aki azt szereti, amikor minden a terveknek megfelelően történik. Hihetetlen változások lehetnek az életében a munkájával vagy a lakóhelye megváltoztatásával kapcsolatban.

2019 tavaszán a Bakok hosszú távú álmaik valósulnak meg, több szabadidejük lesz és önbizalmuk, saját erejükbe és tehetségükbe vetett hitük is nőni fog. Ez az év egyértelműen pozitív lesz számukra, valami érdekessel foglalkozhatnak, személyes fejlődésüket is előremozdíthatják. Ezenkívül a Bak számára a disznó éve sok új ismeretségek kötését teszi lehetővé, amelyekből később üzleti partnerség is kialakulhat. Ebben az időszakban a magányos Bak lányok nagy eséllyel számíthatnak egy csodás románcra egy hozzájuk méltó és érdekes férfival.

Már nyáron elmondhatja magáról minden Bak, hogy a személyes életben minden jól alakul, sőt, szerencsésebben is, mint várta. A házas Bakok képesek lesznek megerősíteni a kapcsolatukat életük párjával, és új szintre lépni, ha készek meghallgatni a másik véleményét is. Az egyedülálló Bakok számára az ősz lesz a szerelem évszaka.

2019 gazdag lesz kulcsfontosságú momentumokban, de ki lehet jelenteni, hogy ezek folyamatosan pozitívak lesznek: sorsfordító találkozók, amelyek mindent megváltoztatnak, a hőn áhított beosztás megszerzése, házassági ajánlat, résztvevőként hallgatni Mendelssohn nászindulóját, gyermek születése stb.. Csak győzze kiválasztani, mit szeretne. A 2019-es évben a Bak személyes életében, illetve szakmai előmenetelében csak minimális akadályok merülhetnek fel.

2019 őszére a horoszkóp a magas munkahelyi beosztás elérését helyezi kilátásba. Mindazonáltal az év második felében, októbertől egészségügyi problémák adódhatnak az érzelmi és fizikai túlterhelés miatt, de ha a Bak figyelmet fordít a pihenésre is, minden rendben lesz. Ezt mindig érdemes szem előtt tartania.

2019 decemberében a Bakok nem csak hogy valóra váltják álmaikat és ötleteiket, de egyenesen felülmúlják még a személyes elvárásaikat is. A legfontosabb, hogy ne feledkezzenek el arról, hogy minden terv végrehajtása csak a szándék komolyságától függ.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: VÍZÖNTŐ (január 21.–február 18.)

Mivel a Vízöntő a horoszkópban a kereszt állandó tagja, a 2019-es évben különösképpen számíthat rá, hogy Fortuna rá fog mosolyogni. Ebben az évben igencsak sikeres lesz. A 2019-es év horoszkópja a Vízöntő számára, mely a kiválasztottakkal szoros kapcsolatban áll, egyházi vagy polgári esküvőt jósol.

2019 márciusa és májusa között a Vízöntő számos új ismeretséget köt, különösen az üzleti szférát illetően, és erős kapcsolatokat építhet ki.

Az asztrológus tanácsa: A Vízöntőnek érdemes megfogalmazni a konkrét vágyait, majd arra törekedni, hogy ezeket megvalósítsa, hogy ezáltal még sikeresebbé váljon lelki, és a materiális téren is. Különösen érdemes figyelembe vennie azt a tényt, hogy még ha támogatásban is részesül, sokkal jobban jár, ha elsősorban magára támaszkodik, és nem kényelmesedik el, még akkor sem, ha a helyzet ezt lehetővé tenné számára.

És igen, a Vízöntőnek kell kezdeményeznie, ha személyes életét rendbe akarja tenni. Ebben a tekintetben ne számítson Fortuna kegyeire.

2019 nyarán és őszén a Vízöntő egyre inkább éttermekbe és színházakba fog járni. Na és? Senki sem tiltotta meg számára, különösen, hogy a lelke vágyik rá, annál is inkább, hiszen immáron van, aki vele tartson.

A 2019 októbere sok erőt és energiát fog adni a Vízöntőknek. Ha szeretné elérni a 2019-es célkitűzéseit, meg kell tanulnia elutasítani azokat az ajánlatokat, melyek elkényelmesítik, lustává teszik. Szinte maga sem fogja elhinni, de amint október-decemberben belefog tervei megvalósításába, azonnal megjelennek a „csábító” ajánlatok. Szüksége lesz nem kis önuralomra és lelki erőre, hogy nemet tudjon mondani ezekre a kecsegtető, de káros ötletekre és folytassa az általa megkezdett munkát. Csak ez lehet a sikerének kulcsa. Most a Vízöntő egy rendkívül fontos időszaknak néz elébe, amikor tényleg hegyeket mozgathat meg!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: HALAK (február 19.–március 20.)

A Halak számára a 2019-es év nagyon sikeres lesz. Ezenkívül a disznó éve gyümölcsözőnek és örömtelinek hat a Halak számára, akik végre képesek lesznek teljes mértékben megvalósítani kreatív terveiket.

A disznó évében minden esemény annak rendje s módja szerint megy majd, így a Halak számára az otthon egyet jelent majd a nyugalommal és békével.

A leginkább harmonikus időszak a nyári évszak lesz, a szakértők szerint ekkor érdemes a Halaknak egy hosszú utazásra menni. A családosok élvezhetik az életet a szeretteikkel, talán el is utaznak majd, vagy valami olyat kapnak a család irányából, amire már nagyon régóta áhítoztak.

Májusban a pályafutásukban előrelépés várható, talán még az is megeshet, hogy egy cégvezető székében találják magukat. A kreatív Halak végül megvalósíthatják az ötleteiket: megszervezhetik saját kiállításukat, kiadhatnak egy könyvet, filmeket készíthetnek stb. Munkájukat értékelni fogják, és lehet, hogy egy olyan ember tűnik majd fel, aki szponzorálja munkájukat.

2019 a disznó esztendeje, amely a békeszeretetről és szorgalmasságról ismert, ezért a Halaknak érdemes nem kizárólag a munkahelyen folyó küzdelemre összpontosítaniuk, fontos, hogy magára a munkára is kellő hangsúlyt és energiát fektessenek. Különösen meghatározóvá válik ez a nyár folyamán. A Halak további sorsa függ ettől, azaz hogy mit és hogyan tettek addig. Ha ebben a szakaszban jobban aggódnak a személyes életükért, akkor ezen a területen is elérhetnek sikereket, ugyanakkor megjegyezendő, hogy a Halak karrierben rejlő lehetőségei most olyan nagyok, hogy az még a kiválasztottaknak is túlzásnak tűnhet.

Az asztrológus tanácsa: nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a sült galamb sosem repül be a szánkba, hiába tátjuk ki. Eredményeink, sikereink a saját döntéseinktől, cselekedeteinktől függenek.

A disznó esztendejében a Halak maradjanak meg olyannak, amilyenek valójában, még akkor is, ha akár a hozzájuk legközelebb álló könyörög ez ellen térden állva. Mert igen, a kiválasztottak túlságosan is közel vannak hozzájuk, ezért a Halaknak érdemes levenniük a rózsaszínű napszemüveget és elhajtani a szoknyavadászokat, lebzselőket, széptevőket maguktól. Az egyedülálló Halak 2019 őszének végén, telének kezdetén találkoznak egy nagyon érdekes emberrel, de annak a valószínűsége, hogy ebből semmi komoly kapcsolat nem alakul ki, meglehetősen magas, hiszen maguk a Halak sem túl magabiztosak, és nem teljesen hisznek a saját érzéseikben.