2019 az anyagi sikerek éve! A skorpió új lehetőségekre számíthat, az oroszlán hatalmas sikereket ér el, de a kosnak figyelnie kell a pénzügyekre…

Ebben az évben a pénzügyi sikerek nem maradnak el, de néhány csillagjegynek meg kell tanulnia takarékoskodni. Lássuk melyik csillagjegynek milyen lesz az anyagi helyzete.

KOS

Idén jól fog keresni, még akkor is, ha most úgy érzi, nem túl rózsás a helyzete. Arra is figyelnie kell, mire költ, mert ahogy jön a pénz, úgy ki is folyhat a kezei közül. A lustálkodást most félre kell tenni ahhoz, hogy megvalósíthassa a terveit.

BIKA

Takarékos és beosztja a pénzt, idén is stabil anyagi helyzetre számíthat. Ő az a csillagjegy, aki arra vágyik, hogy ne kelljen a pénztelenség miatt aggódnia, ezért mindig igyekszik félretenni. Meglepő sikerekre számíthat, többet fog keresni, mint gondolná!

IKREK

A pénzügyekre jobban kell figyelnie, mert néha túlköltekezik. Ha nem elég körültekintő, azt veszi észre, hogy nem marad tartaléka. Remek üzleti érzéke van, de a pénz megtartása gondot okoz neki. Idén áramlik hozzá a pénz, de félre is kell tennie belőle, a szűkösebb napokra.

RÁK

Még többet dolgozik azért, hogy elérje a céljait. Neki ez az év szerencsét tartogat, akármibe kezd, az sikerülni fog. Az anyagi helyzete végre jól alakul, de meg is dolgozik érte.

OROSZLÁN

Idén hatalmas szerencsére számíthat, minden üzleti tevékenysége hasznot hoz. Mivel takarékos, élvezheti is a munkája gyümölcsét. 2019-ben rámosolyog a szerencse és végre eléri, hogy kiegyensúlyozott pénzügyi élete legyen. 

SZŰZ

Több kiadása lesz mint amire számít. Nagyon oda kell figyelnie ahhoz, hogy maradjon tartaléka. Át kell gondolnia a pénzügyi helyzetét, különben ahogy jön a pénz, úgy el is megy.

MÉRLEG

Meg kell tanulnia takarékoskodni, mert csak így lehet stabil anyagi élete. Idén több bevétele lesz, mint amit várna, de fontos, hogy egy kicsit félre is tegyen, különben újra anyagi gondjai lehetnek.

SKORPIÓ

A vágyott sikereket végre eléri, de meg kell dolgoznia a pénzért. Jobb eredményeket fog elérni, mint amit gondol, de fontos, hogy ne szórja két kézzel a pénzt, csak így őrizheti meg az anyagi nyugalmát.

NYILAS

Váratlan szerencse vár rá, de figyelmesnek kell lennie, hogy meg is tartsa a keresetét. Ha nem költekezik, idén hatalmas sikereket érhet el és a vágyott biztonságot is megvalósíthatja.

BAK

Több lehetősége is lesz rá, hogy anyagi sikereket érjen el és ő ezekkel élni is fog. Megtanulta már, hogy takarékoskodnia kell, csak így őrizheti meg az anyagi függetlenségét. 

VÍZÖNTŐ

Nem lesz pénzhiánya, idén meglepő sikereket ér el. Ő valahogy mindig tudja mit kell tennie ahhoz, hogy megvalósítsa üzleti terveit.

HALAK

A megszerzett pénzt nem költheti el felelőtlenül, különben azt veszi észre, hogy hiába dolgozott.