2020 júniusi horoszkóp – Nagy változások jöhetnek az emberi kapcsolatokban!

A június kedvez a szokatlan és kreatív ötleteknek. Eljött az idő a megvalósításra! Új kapcsolatok kialakítására, valamint a régiek megszilárdítására is lehetőség adódik. Június 10.-ig célszerű a pénzügyekkel és az érzelmekkel kapcsolatos terveket „jegelni”, onnantól ugyanis az Univerzum teljes támogatását élvezhetjük.

Nézzük, melyik jegynek mit üzennek a csillagok!

Kos – Turbó fokozaton pörögsz

Az idei június a Kosnak testhezálló hónap lesz, hiszen váratlan fordulatokban bővelkedik majd. A heves érzelmek ugyanúgy jellemzőek lesznek, mint a megoldandó feladatok. Sok Kos jegyű számára a korábban befektetett munka most térül majd meg. Szakmai életükben pozitív változás várható.

Befolyásos emberek támogatására is számíthatsz. Érdemes félretenned minden korábbi ellenállásodat, hiúságodat, makacsságodat, mert most minden adott számodra ahhoz, hogy sikert arass.

Bika – A tervek valóra válnak

Remek formában lesznek a Bikák, akiknek könnyű lesz megkedveltetniük magukat másokkal, mindent elérhetnek, amire vágynak, legyen szó munkáról, vagy magánéletről.

A testi-lelki harmónia megteremtéséhez és az egészséged fenntartásához érdemes jógagyakorlatokat végezned, vagy masszázsra menned.

Ikrek – Szeresd magad!

Ebben a hónapban több dologra is megoldást keresel. Tettre kész leszel, és minél előbb eredményeket akarsz felmutatni. Uralkodó bolygód azonban csak június 10. után fog tudni segíteni neked. Addig érdemes megvizsgálnod, hogy elég egyértelműen kommunikálsz-e, mik azok az információk, tervek, gondolatok, amiket mások felé kommunikálni szeretnél, különben komoly félreértésekre is sor kerülhet. Szakmai kérdésekben a döntések meghozatalára a hónap vége lesz kedvező. Addig érdemes kényeztetned magad, és feltölteni az energiatartalékaid.

A Telihold érzelmessé tesz majd, és erős szeretetéhség hatalmasodik el rajtad. Érdemes felvállalni az érzéseidet, gondolataidat, és megélni az adott pillanatot. A nagy tervek ráérnek a hónap második felében!

Rák – Fókuszálj a fontos dolgokra!

A Rákoknak meg kell próbálniuk külső szemmel figyelni a körülöttük zajló történéseket. A vitákat, konfliktusokat kerüljék, mert könnyen alulmaradhatnak. Óvakodj az energiavámpíroktól! Ne tarts haragot, inkább légy nagyvonalú, ha megbántanak.

Hajlamos vagy most mindent magadra venni, és a személyednek szólónak értelmezni. Június 10.-ig különösen érzékeny lehetsz. A hiba a Te készülékedben van, rosszul értelmezed a hozzád érkező jeleket a külvilágból. Fókuszálj inkább a számodra kedves emberekre, és a neked fontos dolgokra. Tölts időt a gyermekeiddel, a családoddal, és a barátaiddal! Élvezd a jó időt, főzz, vagy csinosítsd ki az otthonodat.

Oroszlán – Pénz áll a házhoz

A Telihold pénzügyi helyzetedbe stabilitást, és növekedést hoz. Ez nem feltétlenül azonnali készpénzt jelent, de most lehetőséged adódik a szakmai életedben olyan előrelépésre, aminek köszönhetően jövedelmed növekedhet, letudhatod a korábbi adósságaidat, sőt, elkezdhetsz végre gyűjteni is. Maradj mértéktartó, próbálj mindent a helyén kezelni, ne tulajdoníts nagyobb figyelmet semminek a szükségesnél. Ha úgy érzed, túl nagy a teher rajtad, bátran mondj nemet! A hangulatod javul a hónap második felében. Szereted a luxust, a pompát, de sokat is teszel azért, hogy ezeket megteremtsd.

Szűz – Pozitív időszak következik

Mozgalmas időszak lesz ez a számodra. Biztonságban érzed magad, és bizalommal tekintesz a jövőbe, különösen a szívügyek terén.

A hónap vége kedvez a szakmai előmenetelednek. Főnököddel eredményesen tárgyalhatsz a jövőbeli feladataidról, és mérlegelheted, hogy megfelel-e neked a felkínált lehetőség. Mindenképpen előrelépésre számíthatsz a magánéletedben, vagy a munkádban.

Mérleg – Mondd ki, amit érzel!

Érzékeny lehetsz a hónap elején. Nehezen értesz szót a környezeteddel, de tarts ki, ragaszkodj az elképzeléseidhez! Sikerülni fog elfogadtatni az álláspontodat másokkal.

Ez a hónap kedvező lesz arra, hogy fantasztikus embereket ismerj meg, és behatóbban foglalkozz a fontos kapcsolataiddal, lelki szinten. El kell fogadnod, hogy nincs mindenre ráhatásod, és ezért nem szabad hibáztatnod magad. Nem vagy hibás azért, ha nem minden a elképzeléseid szerint alakul. Ez az idő kedvez az érzelmeid felvállalásához. Mondd, és mutasd ki az érzéseid a szeretteid felé!

Skorpió – Maradj higgadt!

A hónap első felében hajlamos lehetsz arra, hogy a problémákat, amik foglalkoztatnak, felnagyítsd. A megalkuvás távol áll tőled, és azt különösen nehezen viseled, ha valaki az akaratát rád akarja kényszeríteni. Maradj higgadt, mert lehet, hogy egy értékes kapcsolatod megtartásához olyan kompromisszum megkötésére kényszerülsz, ami nehezedre esik.

A Skorpiók életében a függetlenségük nagy szerepet játszik, amit úgy érezhetnek, hogy időnként meg kell erősíteniük. Ebben az időszakban egy egyedüli utazás terve is felmerülhet. Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, de az ésszerűség határain belül költekezz!

Nyilas – Tele vagy energiával

Tele vagy ötletekkel, örömmel változtatnál most a lakásodon, de akár a költözés is szóba jöhet. Június 10.-ig nehézkesebben mennek majd a dolgaid, de utána minden akadály eltűnik előled. Magadon is szeretnél változtatni, és mindent megteszel azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Munkahely váltásra is kedvező lesz a június. Tehetségedet bizonyíthatod egyénileg, vagy egy szakmai csoport tagjaként. A legenergikusabb időszak június 20-25. között várható.

Bak – Kedvező lehetőségek

A bolygóállások segítenek céljaid megvalósításában, és a szakmai előrejutásodban is. Teljesítményed turbó fokozatra kapcsol, és az eredményeid által előnyökre tehetsz szert. Ez örömmel tölt el a hónap elején megtapasztalt nehézségek után. A szerelem is kopogtathat az ajtódon, és a kibontakozása intenzívebb, és lángolóbb lehet, mint fiatalabb korodban.

Vízöntő – Komoly döntés

Hirtelen felmerülő kiadásokra, váratlan eseményekre, múlttal kapcsolatos rendezetlen ügyek felbukkanására számíthatsz. Új szerződéskötésre nyílhat lehetőséged a hónap végén, ami kihívás elé állíthat. Gondosan kell mérlegelned, mert az új lehetőség kedvezőbb számodra, de az előnyei mellett a hátrányait is figyelembe kell venned.

Halak – A választás szabadsága

A hónap közepén kisebb konfliktusokra számíthatsz.

Június 20.-ig rendezd el a pénzügyi helyzeted, számíthatsz a kapcsolatok fejlődésére, és a jó ötletekre. Ezek a lehetőségek 20.-a után is sikeresek maradhatnak. Találkozhatsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád. A hónap végén az érzelmeid helyett az ésszerűséget kell előtérbe helyezned.