2020 kínai horoszkóp: A patkány éve többeknek pénzt és sikert tartogat

2020 a kínai horoszkóp szerint a patkány éve lesz, lehetőséget ad arra, hogy megtervezd azt amit a jövőben szeretnél, hogy egy olyan alapot teremts aminek hasznát veszed az elkövetkezendő 11 évben.

Másrészt pedig a patkány nagyon makacs és nyughatatlan. Mely csillagjegyeknek tartogat anyagi sikereket ez az év?

Kos

A patkánynak tetszik az, hogy olyan emberek számára dolgozzon akik csak rá támaszkodnak, ezért még véletlenül sem kételkednek az ilyen emberek sikerében. Biztos lehetsz abban, hogy győzelmek várnak rád és újra értékeled az életed.

Bika

Megváltozik az életszemléleted addig amíg azt hiszed, hogy az álmaid valóra válnak. Lesz olyan időszakod amikor a karriered fejlődni fog és anyagi bőségben lesz részed. Ez pontosan az az időszak amikor megéri kockáztatnod.

Ikrek

Az Ikrek számára szinte minden év pozitív a maga nemében, az Ikrek megtalálják azt az utat amely örömmel tölti meg az életüket. Készülj fel új felfedezésekre, érdekes kirándulásokra és kellemes ismeretségekre.

Rák

A siker azokat a Rák jegy szülöttéket várja 2020-ban akik készen állnak arra, hogy a várt céljuk felé haladjanak. Ez az év alkalmas lesz arra, hogy helyreállítsák az elveszített kapcsolatokat.

Oroszlán

Az Oroszlán számára egy fontos év lesz, eljön az a pillanat amikor meg kell mutatnia mennyire kitartó és kreatív. Tanulnia kell valami újat. Ha kitartó és megfontolt, meglepő anyagi sikereket érhet el.

Szűz

A patkány éve ideális arra, hogy a Szűz érezze a harmóniát a családi életben. Lehet, hogy esküvő lesz a családban vagy sikerül venned egy új és kényelmes lakást.

Mérleg

Az utóbbi években az életed rutinossá vált, de a 2020-as év lehetőséget ad arra, hogy a megfelelő helyről kezdd az indulást. Készülj fel mert az életed megváltozhat jó irányba.

Skorpió

A 2020-as év a legalkalmasabb arra, hogy drasztikusan megváltozzon az életed. A következő időszak úgymond friss levegő vétel lesz a számodra, mert egy olyan új kihívást fogsz kapni amely érdekessé és eseménydússá teszi az életedet.

Nyilas

Amíg mások az örömteli változásokat várják addig te örülsz az életnek, de azt is megérted, hogy a harmóniához még hiányzik néhány apró dolog. Egy fantasztikus találkozásban lesz részed, lehet, hogy az amire már oly régóta vágysz.

Bak

A 2020-as év olyan lehetőséget fog biztosítani számodra amelyre szükséged van. Mi tenne mosolygóssá téged? Lehetőséged lesz arra, hogy bármilyen álmod megvalósítsd, gondolkozz el azon mire van szükséged majd tedd meg az első lépést az álmod megvalósításáért.

Vízöntő

A 2020-as év nehéz és feszült lesz, de egyben érdekes és eseményekben gazdag is lesz. Meg fogod tudni valósítani azt amire már évek óta vágysz, légy bátor, ne félj és légy szabad.

Halak

Szabadítsd fel a belső erődet és valósítsd meg a vágyaidat. Ebben az évben fogsz találni egy új hobbit. A 2020-as év pozitív lesz ezért keresd a jövőt bátran.