2020 őszi horoszkóp: van akire anyagi fejlődés, másra nyugodt és boldog élet vár

Hamarosan beköszönt az ősz, az új évszak sok meglepetést tartogat számunkra. Csodás változások várnak több csillagjegyre, érdemes lesz kihasználni az új lehetőségeket.

Kos

A Kos jegy szülöttei egy helyben toporognak, bármibe kezdenek minden rosszul sül el. Az idei ősz változást hoz az életükbe, lesznek akik új munkahelyet választanak, mások új lakásba, új városba költöznek, és lesznek olyan személyek is akik új párt találnak maguknak.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára az ősz egy olyan kedvező évszak amikor eltűntethetik az életükből a negatív dolgokat és arra törekedhetnek, hogy tovább haladjanak, új sikereket érjenek el. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz az életük szeptembertől kezdődően.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei rengeteget dolgoztak ebben az évben, az ősz is a munkáról fog szólni számukra. Egyre többet túlóráznak ezért egyre fáradtabbak, de megéri, hogy kitartsanak mert fizetésemelésre és előléptetésre számíthatnak.

Rák

A Rák jegy szülöttei akkor járnak a legjobban, ha egy rövid időre visszavonulnak. Túlságosan nagy társasági életet élnek, egy kis békére van szükségük. Ideje a családjukkal törődni és egy kicsit spórolni, mert ebben az évben sokat költekeztek.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei lassítsanak a tempón, nem kell mindig pörögni, rájuk fér a pihenés, a lazítás. Érdemes úgy megszervezni az életüket, hogy legyen idejük pihenni és kikapcsolódni. A pénzügyeik csodásan alakulnak, sokkal jobban fognak keresni, mint remélték.

Szűz

A Szűz jegy szülötteit érdekli a spiritualitás, de az utóbbi időben nem sokat foglalkoztak a témával. Az ősz kiváló arra, hogy kissé befelé forduljanak és a lelki békéjükkel foglalkozzanak így könnyebben fognak ismét csatlakozni a spirituális világhoz. Számukra a spiritualitás olyan mint egy lélekerősítő, ettől újra magabiztossá válnak.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei szeptembertől kezdődően áttérnek az egészséges életmódra és sportolni kezdenek. Mindez nagyon jó hatással lesz rájuk, fittebbek, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei nehezen állnak meg, nincs idejük kikapcsolódni. A munka jelenti a legtöbbet számukra, de idén ősszel learathatják a munkájuk gyümölcsét, utána pedig érdemes lesz magukkal foglalkozniuk. Legyen szó szórakozásról, hétvégi kiruccanásról, bármilyen olyan dologról amitől kikapcsolódnak és pihennek a sok munka után.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei nagyon kreatívak lesznek ősztől kezdődően, a nyári hónapokban háttérbe szorult az életükben a művészet pedig ez nagyon sokat jelent a számukra. Idén ősszel akár képzőművészeti tanfolyamra is beiratkozhatnak, itt az ideje, hogy újra szárnyaljon a képzeletük.

Bak

A Bak jegy szülöttei mindig olyan személyek közelében vannak akik szeretik őket és a szerelem sem marad ki az életükből. Az egyedülállók már nagyon vágynak egy hosszútávú kapcsolatra, a kapcsolatban élők pedig egyre sűrűbben keverednek vitába a párjukkal. Az idei ősz, helyrehozza a dolgokat, harmónia és béke várható a szerelmi életükben.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei szeretik a társaságot, sok barátjuk és ismerősük van. Ősszel új munkatárssal ismerkedhetnek meg, bővül a baráti körük és az sem kizárt, hogy megtalálják a lelki társukat.

Halak

A Halak jegy szülöttei bármennyire is szeretik a nyugodt békés életet az idén csak hullámhegyekbe és hullámvölgyekbe ütköztek ezért elbizonytalanodtak. Az ősz nyugodtnak tűnik a számukra, lassan minden helyre kerül az életükben ezért e jegy szülöttei sokkal jobban fogják érezni magukat a bőrükben.