3 ruhadarab, amit minden baba szeretni fog!

DDstep cipők

Minden szülő tudja, hogy mint ahogy nekik is, gyermeküknek is megvan az a pár ruhája, amit leginkább szeret. Ebben a cikkben szerettünk volna összegyűjteni olyan lábbeliket, amelyeket garantáltan szeretni fog gyermeked, ugyanis sok csemetét meggyőztek már kényelmükkel és egyéb előnyeikkel!

DDstep cipő – az örök klasszikus

A DDstep cipők mindegyike magas minőségű és gyermekbarát, ugyanis készítői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a cipő azon része, amely érintkezhet a gyermek lábával, mindenképp természetes anyagból készüljön. Épp ezért a DDstep cipő az érzékenyebb bőrű gyermekek kedvence is.

A lábbeli talpbetétjének felületén érződik, hogy igazi bőrből készült, így az izgő-mozgó kisgyermeknek megadja a szükséges kényelmet. A DDstep cipő ezen tulajdonsága miatt a légáteresztő tulajdonság is remek a cipőben, ezzel tovább emelve a gyermek komfortérzetét. A betét bármikor tisztítható, akár külön lavórban is kimosható.

A DDstep cipők mindegyike minőségi, de tovább emeli az értékét, hogy a legtöbb termék 3D varrással készül, hogy a varrás ne bántsa viselője lábát, vízlepergető tulajdonsággal bír és csúszásmentes talppal rendelkezik az önfeledt kinti játékhoz, valódi bőrt tartalmaz, valamint eltávolítható és mosható talpbetétet. Ezen kívül a cipő rendkívül rugalmas és hajlékony

DDstep szandálok – nyáron is divatosan

Ha a nyári időszakban a DDStep cipő túl meleg, a szandálok nyújtanak megfelelő megoldást, amelyek a meleg hónapokban is maximális kényelmet szolgáltatnak apró viselőjüknek. A DDstep szandál egész nyáron biztosítja a gyermeknek mindazt a komfortérzetet, légáramlást és tartósságot, amelyet egy szülő elvárhat egy szandáltól.

A cipőhöz hasonlóan kényelmes, bőrborítású betéttel rendelkezik, valamint bőr felsőrésszel, így a meleg hatására sem oldódnak ki olyan anyagok a cipőből, amelyek káros hatásukkal veszéllyel lehetnek a gyermek egészségére. 

DDstep csizma – téli kényelem

A DDstep csizma a fentebb említett két lábbelihez hasonlóan magas minőségével hivatott szolgálni a fagyos időszak kinti sétáit és játékos délutánjait. A csizma csakis a legjobb alapanyagokból készült, így a havas időszakban sem kell félni, hogy a DDstep cipő beázik, ugyanis vízlepergető rétegének és valódi bőr felsőrészének köszönhetően nem fog beázni.

A csizmából természetesen többféle típus létezik – vannak belebújós darabok, tépőzáras lábbelik, de még fűzősök is. Ha már van gyermekednek DDstep cipője és kényelme, valamint tartóssága meggyőzött, mindenképp szerezz be a téli időszakra egy DDstep csizmát is!

A DDstep cipő már sok anyukát és gyermeket meggyőzött minőségével és kényelmével. Ha még nem találtad meg kisgyermeked kedvenc lábbelijét, próbáljátok ki Ti is a DDstep termékeket! Garantáltan nem fog csalódást okozni!