4 csillagjegy női szülöttei nagyon szerencsések, az idő nem fog rajtuk


Vannak olyan hölgyek akik az idő múlásával szinte megfiatalodnak és egyre intelligensebbek lesznek. Ma bemutatjuk nektek ezt a 4 szerencsés csillagjegyet.

Mérleg

Az idő múlásával a Mérleg jegyében született nő intuitív, tudatos, megtalálja a saját stílusát az öltözködésben is és megtanul vigyázni magára. Tudja, hogyan emelje ki a szépségét sminkkel, elfogadja a hiányosságait, tanulmányozza az erősségeit azért, hogy egyre jobban megismerje magát.

Tudja azt, hogy mikor, hogyan öltözködjön, mindig a ruhához megfelelő kiegészítőt választ azért, hogy ne csak szép legyen, hanem harmonikus is. Az idő múlásával a Mérleg jegyében született nő már tapasztaltan társalog a férfiakkal, azok pedig elfogadják az ő érzékenységét, báját, intelligenciáját. A Mérleg jegyében született nők mindig körbe vannak véve csodálókkal, ők csak ki kell válasszák a számukra megfelelő személyt.

Ikrek

Az évek múlásával az Ikrek nő egyre vonzóbb lesz. Az életben tapasztalt gondokat elfedi a kisugárzása. Sok szerelmi csalódás és könnyhullajtás után a mosolya feledhetetlen lesz, a férfiak nehezen veszik le a szemüket egy ilyen nőről. Úgy tűnik, hogy az Iker nő kora csak egy számjegy, mert 30 éves kora után virágzik csak igazán.

Rák

Fiatalkorukban a Rák lányok, nagyon érzékenyek és visszahúzódóak, mivel nem igazán van önbizalmuk, nehezen nyílnak meg. A természet sok érzékenységet és nőiességet ajándékozott nekik, mindez idővel lesz látható akkor amikor a Rák nő tudja kontrollálni az érzelmeit és a belső békéjét.

A szépsége nem kompatibilis a hisztériájával, a haragjával, a rossz lelkiállapotával, de évek kellenek ahhoz, hogy ezt megértse. A Rák nő belső békéje segítségére van abban, hogy egyedien bájos legyen. Az ő szépsége nem kirívó, de olyan mint a folydogáló patak amelyről nem tudod levenni a szemed. Az intuitív férfiak észreveszik a szépségét ezért figyelemmel veszik körbe a Rák nőt és segítenek neki abban, hogy egyre jobban virágozzon.

Bika

A Bika csillagjegy női szülötteinek szépsége az idő múlásával változik, jóirányba. Lehet, hogy iskoláskorban egy szürke kisegér volt, nem volt tisztában a vonzerejével. A nőiesség később kezd ébredezni benne, lassanként hátrahagyja a kevés önbizalmát, ráébred arra, hogy szép.

Ő olyan mint egy virág, olyankor virágzik amikor mások már hervadnak, az ő szépsége később alakul ki és hosszú időre megmarad, olyan mintha egy különleges varázslat mentené meg őt. Nagyon sokat foglalkoznak a saját egészségükkel, egészségesen étkeznek, sportolnak és ez meg is látszik rajtuk. Ők mindig figyelnek magukra és ezt mások észre is veszik.