4 ok, amiért érdemes online növényeket rendelni!

online növény rendelés
online növény rendelés

Ha már egy ideje gondolkozol rajta, hogy be kellene újítani néhány mutatós vagy hasznos növényt a kertedbe vagy végre létrehoznád álmaid udvarát, viszont semmi kedved értetlenül ácsorogni egy kertészet széles kínálatának kellős közepén, a cipekedéshez sem fűlik a fogad és megfelelő járműved sincs a szállításhoz, a megoldás az online növény rendelés!

Ha ki nem állhatod a hurcolkodást, nincs autód vagy nem szeretsz hosszan válogatni a növények között, akkor nem kérdés, hogy az online vásárlás mellett kell döntened! Ugyanis lehetőség van arra is, hogy a kedvenc növényeidet szállíttasd házhoz. Összegyűjtöttük a négy legnyomósabb érvet, amelyet mind bizonyítják a fenti állítást.

1. Ha nincs megfelelő járműved

Ha nincs olyan autód, mely segítségével elhozhatod a kertészetből kiválasztott növényeket vagy nem szívesen koszolnád össze a tiszta kocsidat, de ahhoz sem fűlik a fogad, hogy a csomagtartóba szuszakolj egy cserjét vagy néhány virágot, akkor alapvetően két lehetőséged van. Az egyik, hogy egyesével szállítod el a kiszemelt kertlakókat tömegközlekedéssel, biciklivel vagy gyalog. Mivel ez nem tűnik járható opciónak, – különösen ha facsemetéket is szeretnél ültetni marad az online rendelés és szállítás, így ugyanis csak a kapuig kell kimenned, mikor megérkezik a futár a kerted leendő lakóival. Így gyakorlatilag ki sem kell tenned a lábadat otthonról, kedvenc növényeid mégis ott lesznek az udvarodon.

2. Ha utálsz cipekedni

Ha már a kisebb bevásárlások alkalmával is kétszer meggondolod, hogy egy vagy két üveg ásványvizet viszel haza, akkor nyilván nem álmaid elfoglaltsága az sem, hogy hazacipeld a kiválasztott növényeket függetlenül attól, mekkora utat kell megtenned. Amennyiben most hevesen bólogatsz, akkor nem kérdés, hogy az online vásárlást neked találták ki. Így már csak a kaputól kell megoldanod a növényeid elhelyezését, ami lényegesen egyszerűbb feladat, mintha kilométereket kellene utaztatnod őket. Vagyis megúszod a cipekedést és mindehhez ki sem kell mozdulnod az otthonodból.

3. Ha nem szeretsz hosszasan válogatni a növények között

Abban az esetben, ha nem is igazán a cipekedéssel van problémád hanem a inkább arra vágysz, hogy könnyedén átláthasd a választékot és hamar megtudhass mindent a kiszemelt növények igényeiről, akkor is az online rendelés lesz a te tereped. Ugyanis így egyrészt különböző kiszerelések és fajták közül is választhatsz, kategóriákban böngészhetsz, ráadásul minden egyes növényről részletes leírást is találsz. Sőt, arra is rászűrhetsz, ha nincs pontos elképzelésed, de valamilyen örökzöldet szeretnél, tavasszal nyíló virágokra vágysz vagy éppen egy gyorsan árnyékot adó fa hiányzik az udvarodról. Így kényelmesen, a fotelben ülve álmodhatod meg a kertedet és biztosan a számodra lehető legtökéletesebb növényeket találod meg. Talán még olyan fajtákra is rálelsz, amelyeket korábban nem is ismertél.

4. Ha megbízható helyről szeretnél rendelni

Mivel ma már a hipermarketekben két bagett és egy narancslé mellé a szalagra tehetsz akciós növényeket is, sokan választják ezt az opciót, ha például virágokat szeretnének ültetni a kertjükbe. Fontos azonban tudnod, hogy mivel ebben az esetben nem kertészetről van szó, ezeket a növényeket gyakran nem megfelelően ápolják és tárolják, így van rá esély, hogy életképtelenné válnak, mire elülteted őket. A kertészed esetében viszont nem kell aggódnod emiatt, ráadásul ha szállítást is kérsz, még az A pontból B pontba való érkezés során az esetleges sérülések miatt sem kell, hogy fájjon a fejed.

Láthatod, hogy számos dolog szól az online rendelés mellett függetlenül attól, hogy milyen mennyiségű és milyen fajtájú növényeket szeretnél elültetni. Hiszen nem csak kényelmes, de nagyon hasznos is, ha az otthonod ölelésében válogathatsz a széles választékól és ismerheted meg a különböző fajták igényeit. Ha biztosra szeretnél menni és megbízható helyről vásárolnál, ajánljuk figyelmedbe Megyeri Szabolcs kertészeti webáruházát.