5 csillagjegy szülöttei: belőlük különösen jó anya lesz!

Anya az első fontos szó amit a gyerekeink kimondanak, minden anya kedves, jólelkű, aggódó, de vannak olyan anyák akik különös képpen jók.

Az összes csillagjegy közül ma szeretnénk bemutatni nektek azt az 5 csillagjegyet, amelyek a horoszkópjuk szerint nagyon jó anyák.

1. Halak

A Halak jegyében született nő nagyon érzékeny, empatikus és sokkal aggódóbb mint a többi anya. Ez az anya megtanítja a gyerekét arra, hogy legyen jószívű, jólelkű és arra is, hogy mit jelent a jóérzés. Mivel nagyon kreatív, segít a gyerekeinek fejlődni és előrébb jutni mindenben, a művészetben is. Sok esetben az ilyen anyák gyermekei valamilyen művészek lesznek.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

2. Kos

Mivel a Kos jegyében született nő független és erős önbizalommal rendelkezik ezért a gyermekét is arra tanítja, hogy felelőségtudatos legyen magával és a körülötte élő emberekkel szemben. Arra bátorítja a kíváncsi gyerekét, hogy tanuljon új dolgokat, tágítsa a látókörét. Az ilyen anyák gyermekei kellemes környezetben nőnek fel és nagyon sikeres üzletemberek lesznek.

3. Ikrek

Az Ikrek jegyében született nő annyira nyitott és társaságbeli  hogy a gyerekének a legjobb barátjává válik. Mivel a lelke mindig fiatal ezért a gyermekét mindig bátorítja és jó ötleteket oszt meg vele. Ebből kifolyólag a gyermekének nincs titka előtte és sikeres felnőtté válik.

4. Bak

A Bak jegyében született nő okos és erős, sok esetben vezető beosztásban dolgozik a munkahelyén. Ő egy követendő példa a gyerek számára, főleg akkor amikor a karriere kezdetén van. A Bak jegyében született nő felelőség tudatos, komoly, megbízható, sok esetben szigorú a gyermekével, de miután a gyermeke felnő mindig hálás lesz az anyjának a neki nyújtott segítségéért és tudásért.

5. Mérleg

A Mérleg jegyében született nő szereti a komfortot és a harmóniát a családban. A gyerekét már kicsi korától kezdődően arra neveli, hogy nagy lelkű legyen. Amikor egy gyerek szeretetben és kellemes környezetben nő fel, akkor nagyon boldog lesz.

Természetes, hogy minden anya nagyon szereti a gyermekét, függetlenül attól, hogy milyen csillagjegy szülötte.