A férfi méltó választ adott arra a kérdésre: „Miért nem hagytad el a feleségedet, miután a tűz megégette a bőrét?”

Minden nő olyan férfit akar találni, aki szeretni fogja, nem számít, bármi is történik.

Az élet azonban igencsak kiszámíthatatlan, így azt szeretnénk, ha partnerünk szeretete rendíthetetlen lenne.

Sajnos (vagy szerencsére) minden kapcsolat különböző teszteken és tartóssági próbákon megy keresztül.

És ezek a nehézségek megerősíthetik vagy megsemmisíthetik azt, attól függően, hogy mennyire erős a felek egymás iránti szeretete.

Michael Hoskin és Turia Pitt sportoló is egy ilyen kegyetlen próbatétellel szembesült, amikor a 2011-es szupermaratonon bekövetkezett baleset következtében a futónő testének 60%-a megégett.

Az esemény nem hagyott meg semmit a lány korábbi, lenyűgöző szépségről.

Ilyen helyzetben sokan „kereket oldanak”, de Michael tudta, hogy ő még ebben a helyzetben is szerelmével marad.

Természetesen most Turia meglehetősen másnak tűnt, de Michael továbbra is emlékezik arra, milyen volt korábban. Amikor a lány a balesete után egy hónapig kómában volt, Michael megfogadta, hogy feleségül veszi, amint a lány visszanyeri az eszméletét.

Többen voltak, akik nem értették, miért döntött a férfi így, különösen, mivel abban az időben még nem házasodtak össze. Egyszer Michaelt is megkérdezték, egyenesen nekiszegezték a kérdést, amire ő az alábbi, egyszerűen elképesztő választ adta:

SYDNEY, AUSTRALIA – NOVEMBER 17: Turia Pitt and Michael Hoskin arrive at the world premiere of Unbroken at the State Theatre on November 17, 2014 in Sydney, Australia. (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)

Beleszerettem a lelkébe és a jellemébe. Ő az egyetlen nő, aki továbbra is beteljesíti álmaimat.

2016-ban a pár valóban házasságot kötött, majd egy évvel később első gyermekük megjelenésének örvendhettek. Ma a férfi és a nő boldog házasságban élnek, és együtt nevelik gyermeküket.

Semmi kétség afelől, hogy Michael valóban szeret Turiát!

Ha tisztességes példát keresel a családi kapcsolatokra, csak gondolj erre a párra.

Maybe it’s just the Christmas spirit, but geez we’re getting good at this angelic family photo thing. Merry Christmas y’all! 🎄💛 [📷 by Himani]

Közzétette: Turia Pitt – 2017. december 24., vasárnap

A szerelmeseket nagyon komoly próbával szembesítette az élet, de nem engedték, hogy bármilyen baj véget vessen a szerelmüknek. Michael és Turia esete példaértékű!

We tolerate each other… 😂❤️

Közzétette: Turia Pitt – 2017. október 16., hétfő