9 fájdalomtípus, ami közvetlenül kapcsolódik az érzelmi állapothoz

Az egyik dolog, amit a nyugati orvoslás rendre megtagad és elutasít, az a betegségek és a lelkiállapot közötti szoros kapcsolat. Sokan érzékeljük ezt, de csak kevesen tulajdonítunk neki jelentőséget és még kevesebben szánunk rá figyelmet. Pedig ezekre a jelekre érdemes odafigyelni!

1. Fájdalom a fejben

Ha a fejben érzünk fájdalmat, pl. fejfájást tapasztalunk, az könnyen lehet  napi stressz miatt. Relaxálj és próbáld minél inkább kizárni a stresszt az életedből!

2. Fájdalom a nyakban

Ha a nyakunk fáj, lehetséges, hogy nem tudunk megbocsátani másoknak vagy akár magunknak. Ha így érzel, koncentrálj inkább arra, amit szeretsz az emberekben!

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

3. Fájdalom a vállban

Jelezheti, hogy nehéz érzelmi terhet cipelsz. Innen eredhet a szólás, mikor valakinek valami nyomja a vállát. A problémamegoldó képességedet elsősorban ezekre a dolgokra terjeszd ki és azokra az emberekre az életedben, akikkel ez összefüggésben állhat.

4. Fájdalom a hátban

Azt jelzi, hogy nincs kellő érzelmi támogatásod. Talán úgy érzed, senki nem szeret és nem akar eléggé. Ha egyedülálló vagy, egyértelmű jele ez annak, hogy itt az idő a randizásra!

5. Fájdalom a derékban

A derékfájdalom azt mutatja, hogy túl sokat aggódsz a pénz miatt. Hogy csökkentsd a anyagi gondjaidat, készíts átlátható pénzügyi tervet magadnak!

6. Fájdalom a könyökben

Arról mesél, hogy ellenállsz az életedben esedékes változásnak. Ha merev a könyököd, valószínűleg az életed is merev. Köss kompromisszumokat és rázd fel kicsit az életed!

7. Fájdalom a kezekben

Talán nem tudsz úgy elérni másokhoz, ahogyan szeretnél. Jobb lenne a helyzet, ha barátságokat kötnél, együtt ebédelni a munkatársaiddal és új kapcsolatokra tennél szert.

8. Fájdalom a csípőben

A csípőfájdalom azt jelzi, hogy félsz a mozgástól. Ha túl merev a csípőd, ellenállsz a mozgásnak és ezzel együtt a változásoknak is. Talán túlzottan is óvatos vagy, mikor döntéseket hozol.

9. Fájdalom a térdekben

Jelezheti, hogy túl nagy az egód és túl sokra tartod magad. Értékeld át a helyzetet! Vállalj önkéntes munkát és emlékeztesd magad arra, hogy te is halandó vagy!