9 fájdalomtípus, ami közvetlenül kapcsolódik az érzelmi állapothoz

Az egyik dolog, amit a nyugati orvoslás rendre megtagad és elutasít, az a betegségek és a lelkiállapot közötti szoros kapcsolat. Sokan érzékeljük ezt, de csak kevesen tulajdonítunk neki jelentőséget és még kevesebben szánunk rá figyelmet. Pedig ezekre a jelekre érdemes odafigyelni!

1. Fájdalom a fejben

Ha a fejben érzünk fájdalmat, pl. fejfájást tapasztalunk, az könnyen lehet  napi stressz miatt. Relaxálj és próbáld minél inkább kizárni a stresszt az életedből!

2. Fájdalom a nyakban

Ha a nyakunk fáj, lehetséges, hogy nem tudunk megbocsátani másoknak vagy akár magunknak. Ha így érzel, koncentrálj inkább arra, amit szeretsz az emberekben!

3. Fájdalom a vállban

Jelezheti, hogy nehéz érzelmi terhet cipelsz. Innen eredhet a szólás, mikor valakinek valami nyomja a vállát. A problémamegoldó képességedet elsősorban ezekre a dolgokra terjeszd ki és azokra az emberekre az életedben, akikkel ez összefüggésben állhat.

4. Fájdalom a hátban

Azt jelzi, hogy nincs kellő érzelmi támogatásod. Talán úgy érzed, senki nem szeret és nem akar eléggé. Ha egyedülálló vagy, egyértelmű jele ez annak, hogy itt az idő a randizásra!

5. Fájdalom a derékban

A derékfájdalom azt mutatja, hogy túl sokat aggódsz a pénz miatt. Hogy csökkentsd a anyagi gondjaidat, készíts átlátható pénzügyi tervet magadnak!

6. Fájdalom a könyökben

Arról mesél, hogy ellenállsz az életedben esedékes változásnak. Ha merev a könyököd, valószínűleg az életed is merev. Köss kompromisszumokat és rázd fel kicsit az életed!

7. Fájdalom a kezekben

Talán nem tudsz úgy elérni másokhoz, ahogyan szeretnél. Jobb lenne a helyzet, ha barátságokat kötnél, együtt ebédelni a munkatársaiddal és új kapcsolatokra tennél szert.

8. Fájdalom a csípőben

A csípőfájdalom azt jelzi, hogy félsz a mozgástól. Ha túl merev a csípőd, ellenállsz a mozgásnak és ezzel együtt a változásoknak is. Talán túlzottan is óvatos vagy, mikor döntéseket hozol.

9. Fájdalom a térdekben

Jelezheti, hogy túl nagy az egód és túl sokra tartod magad. Értékeld át a helyzetet! Vállalj önkéntes munkát és emlékeztesd magad arra, hogy te is halandó vagy!