9 új ötlet, hogy viseljünk szoknyát és ruhát az elkövetkezendő ősszel? Időszerűbb, mintsem gondolnád!

A szemedben melyik a legnőiesebb és a legvonzóbb ruha? A ruha és a szoknya természetesen! A mai modern hölgyek közül sokan úgy vélik, hogy a ruha nem praktikus viselet, sajnos.

Farmer tornacipővel, valóban nagyon kényelmes viselet, de az igazi dámák ruhatárából nem hiányozhat néhány páratlan kinézetű ruha, szoknya, különböző hosszban és formában. Ha ügyesen kombinálod ezeket, mindig utánad fognak fordulni az utcán.

A Ketkes.com szerkesztősége megismertet azzal, hogy hogyan tudod összepárosítani ruháidat, szoknyáidat a ruhatárad más elemeivel úgy, ahogy erre te sohasem gondoltál volna.

Elképesztő összeállítások!

Mivel párosíthatók a ruhák

1. A klasszikus szabású bézs színű ruha a ruhatárad igazi kincse! Önmagában is, vagy egy klasszikus zsakettel, vagy egy élénk színű kabáttal is csodálatosan mutat. Ebben a szezonban próbáld meg kedvenc ruhádat összepárosítani világoskék színű elemekkel: pasztellkék zsakettal, táskával vagy klasszikus világoskék cipővel. Nagyon harmonizál és szépen mutat!

2. Ha van a ruhatáradban egy retró stílusú rakott szoknya, akkor nagyon szerencsés vagy. Ha ez a szoknya még burgundi vörös színű, nem találsz hozzád hasonlót! Kiegészítheted egy világos színű nyak nélküli kötött pulóverrel, egy hozzáillő nyaklánccal, és egy klasszikus lakkcipővel, amivel hódítani fogsz az első látásra!

3. A mintás kötött szoknya bármivel kombinálható. Az ilyen szoknyához viselhetsz egy egyszerű, illetve világos színű dzsempert, sportcipőt vagy klasszikus formájú cipőt. Felveheted munkára, vagy akár randevúra is!

4. A klasszikus minták újra divatba jöttek! A pöttyös ruha és szoknya kiválóan összepárosítható egy menta színű zsakettal vagy táskával.

5. A fahéj színű ruha – igazán őszies összeállítás. Képzeld el az ilyen ruhát egy bőrkabáttal, vagy egy barnás hasított bőr zsakettal, egészítsd ki szokatlan kiegészítővel vagy bizsuval – és a felülmúlhatatlan külső már kész is. Bátran viselheted ezt az összeállítást a hivatalban vagy sétakor, nem fogsz vele nagyot tévedni!

6. Klasszikus fehér ruha – bármely ruhatár alapja, hiszen nagyszerűen kombinálható bármilyen ruhával és kiegészítővel. Viszont ebben a szezonban a fehér ruhát sötétkék zsakettal, klasszikus sötétkék árnyalatú cipővel és piros kiegészítőkkel javasolt viselni. Abszolút nőies stílus!

7. Szoknya virágmintával élénk és vidám színű kiegészítőket kíván! Egészítsd ki az öltözeted egy élénk színű zöld blúzzal vagy táskával és nem fogod megbánni, mert körülötted mindenki bókolni fog neked.

8. Ez a hétköznapi nőies összeállítás stílusos és felülmúlhatatlan. A szürke szoknya remekül összhangban van ruhatárad fekete színű elemeivel. Vegyél fel egy szürke szoknyát fekete pulóverrel, fekete csizmával és arany kiegészítőkkel… Klasszikus úgy ahogyan van!

9. Úgy tűnik, a csipke soha sem megy ki a divatból. Kék testhez simuló szoknya fekete ujjatlan csipkés blúzzal és hasított bőr magas sarkú cipővel megismételhetetlen összeállítás. Tegyél hozzá elegáns kiegészítőket – és máris készen állsz bármilyen rendezvényen való részvételre!

A helyes összeállítást soha nem hagyják figyelmen kívül, mindig magára vonzza a tekinteteket, nemcsak a férfiakét, hanem a nőkét is természetesen. Azért érdemes megjegyezni, hogy az összeállítást nem szabad túlzásba vinni és ruhát csak ésszerű kiegészítőkkel szabad kiemelni. Stílusos átváltozást!

Tetszett a cikk? Akkor gyorsan oszd meg a barátnőiddel.