A 73 éves indiai hölgy ikerlányoknak adott életet

Az Indiában, Andhra Pradesh élő 73 éves hölgy ikerlányoknak adott életet. Az anyuka IVF kezelésen esett át, azaz mesterséges megtermékenyítés segítségével lehetett édesanya.

A lányok császármetszéssel születtek, az édesanya orvosa a BBC-nek beszámolt róla, hogy az édesanya és a gyerekek jól vannak.

Mangayamma Yaramati, az édesanya és a 82 éves férje mindig gyermekre vágytak, de sajnos hiába próbálkoztak. Sitarama Rajarao, a férj nagyon örült a lányoknak, de sajnálatos módon a szülést követő napon stroke-ot kapott, jelenleg kórházban kezelik.

A férjjel készített interjúk folyamán megkérdezték tőle, hogy ki neveli fel a gyerekeket, ha velük valami történik. Amire az édesapa azt mondta, hogy „Isten kezében van a sorsuk.”

Az anyuka elmondta, hogy a faluban ahol élnek, megbélyegezték őket, mert nem volt gyermekük. Sokszor próbálkoztak, rengeteg orvosnál jártak, de mind hiába.

A helyi orvosok véleménye megoszlik, nem mindenki ért egyet azzal, hogy valaki ennyi idősen váljon szülővé. Az édesanya és az édesapa azonban nagyon vágytak rá, hogy gyermekük legyen.