A füled formája elárulja, milyen is vagy valójában!

A fül formája meghatározó lehet, ha megnézzük, megállapíthatjuk milyen is az illető, ez akkor is működik, ha nem ismerjük őt.

Ha megismeritek ezeket az alapvető jellemzőket akkor véleményt tudtok alkotni egy ismeretlen személyről.

1. A jobb fül mérete és formája különbözik a bal fültől

Ennek az embernek a személyisége ellentmondó, érzelmileg sebezhető. Az illető személy több esetben is megváltoztatja a véleményét, néha pedig extrém döntéseket hoz.

2. Lejjebb elhelyezkedő fülek

Az illető személy ambiciózus és eléggé makacs.

3. Feljebb elhelyezkedő fülek

Intelligens személy az illető, jó a megfigyelő képessége, általában ezek az emberek sikeresek és anyagilag függetlenek.

Ha figyelmesen megnézitek a füleitek vagy az ismerősök füleinek a formáját, akkor észrevesztek még egy dolgot, a fül külső része mindenkinél eltérő, ez meghatározza az illető személy temperamentumát. A fülcimpa sok mindent elárul rólunk. Milyen a temperamentumunk és azt is, hogy milyen partnert szeretnénk. A pszichológusok szerint 4 féle lehet.

1. Masszív fülcimpa

Az illető személy szereti az embereket, szeret kommunikálni és könnyen köt új barátságokat.

2. Hosszabb fülcimpa

Ez egy komolytalan és hirtelen döntésű embert jellemez, a partnerét is elhamarkodottan választja ki. Az ilyen személy nem képes hosszútávú kapcsolatot teremteni, mert rövid idő alatt elveszíti az érdeklődését a partnere iránt. Mindig valami újat akar.

3. Nagyon kicsi fülcimpa

Ez egy monogám személyt jellemez aki gondoskodó, hűséges a saját elveihez. Az ilyen személy számára a partnere érdeke mindig fontosabb az övénél. Összetartó családja van, ő pedig nagyon jó szülő.

4. Hasadt fülcimpa

Olyan embert jellemez akinek nincs egy perc nyugta. Ez az ember egoista, mindig magával van elfoglalva, nem veszi észre a körülötte lévő embereket. Mindig változtatja a véleményét, nem fogadja el a kompromisszumokat.