A homlokra adott csók mélyebb energiákat mozgat meg, mint bármilyen más szakrális áramlás

A homlok az emberi testnek az a része, ahol a harmadik szem található, ha valakit homlokon csókolunk akkor tulajdonképen a harmadik szemét csókoljuk meg. A homlokra adott csóknak több jelentése és haszna van, mint azt gondolnánk.

Egy homlokra adott csók nagyon erős lehet

Lehet, hogy kissé megszokottnak tűnik, de sokkal többet jelent annál, mint a szeretet kimutatása. Mivel a homlokon található a harmadik szem, ha valakit homlokon csókolunk, akkor a harmadik szemét csókoljuk meg, ennek pedig nagyon jótékony a hatása.

A homlokra adott csók sokkal intimebb, mint a szájra vagy arcra adott csók, mert egyenesen az illető személy úgymond központjába jut. Általában nem sűrűn lépünk kapcsolatba valakinek a homlokával, a homlokra adott csók nem annyira elterjedt, mint egy ölelés vagy egy kézfogás.

A harmadik szem a közvetítő az emberi lény legbelsőbb és legmélyebb pontjával, vagyis a lélekkel. A két szemöldök közötti részen helyezkedik el, mindenkinek van harmadik szeme. A harmadik szem még azután is megmarad, miután a lélek elhagyja a testet a halál beálltakor.

Ha a homlokunkra kapunk egy csókot, mivel ez a harmadik szemet érinti, megvilágosodást tapasztalhatunk a lelkünk mélyén.

Ez a csók nagyon jó hatással van a lélekre. Ahány esetben a homlokunkra kapunk csókot, mindig jobban és mélyebben fogunk aludni, biztonságérzetet és boldogságot fogunk érezni.

Ezért csókoljuk homlokon a szeretteinket, hogy érezhessék a mi pozitív energiánk áramlását az ő lelkükbe. Ilyenkor a szeretteinkről leveszünk minden terhet és megszabadulnak a stressztől is.

Tekintsétek meg a most következő videót amelyben egy indiai spirituális oktató Sadhguru elmondja, hogy mit is jelent a harmadik szem.