A hüvelykujjad formája sok mindent elárul rólad! Meglepő, de nagyon összetett jellemzés!

Az ujjaink sok mindent elárulnak a személyiségünkről. Ma szeretnénk megismertetni veletek miről is árulkodik a hüvelykujj formája.

1. Ha a hüvelykujj felső része nagyobb mint a középső része

Ahogy a fotón is látható, ha a hüvelykujjnak ilyen formája van, akkor az illető személy tökéletességre törekedik, mindig új célokat akar elérni és mindig a terveivel van elfoglalva. Egyszerű személyiség, ezért a körülötte élők tisztelik és kedvelik.

2. Ha a hüvelykujj középső része nagyobb mint a felső rész

Az a személy akinek a hüvelykujja ilyen formájú soha nem fog olyan ígéretet tenni másnak, amit ne tudna betartani. Az ilyen emberek abban is biztosak, hogy a boldogsághoz kisebb dolgok is elegendőek. Realista és azt vallja, hogy a gazdagságot nem a pénz jelenti, hanem az emberi érték.

3. A hüvelykujj felső és középső része egyforma nagyságú

Az a személy akinek ilyen formájú a hüvelykujja mindig a kiegyensúlyozottságot keresi, szereti a harmóniát, egyesíti az embereket és minden rosszban megtalálja a jót.
Ha téved valamiben vagy veszít akkor megtalálja a megoldást és az akaraterejének köszönhetően olyan személy, akit sokan követnek.

4. A megszokottnál hajlékonyabb hüvelykujj

Az a személy akinek a megszokottnál hajlékonyabb a hüvelykujja, jól alkalmazkodik a körülményekhez, az első aki észreveszi a változásokat és könnyen azonosul velük.
Flexibilis személy, gyorsan meg tudja változtatni a véleményét, ha új dolgok vannak kilátásban, fogékony és nyitott minden új dologra azért, hogy elérje a célját. Ez egy olyan adottság, amely kevés embernek adatik meg, ennek az adottságának köszönhetően az életben adódó legnehezebb időszakokat is túléli.

5. A nem hajlékony hüvelykujj

Az a személy akinek nem hajlékony a hüvelykujja makacs és mindig szeret a középpontban lenni. Mindig betartja a szavát és segítséget nyújt annak a személynek akinek szüksége van rá. A körülötte élő emberek bízhatnak benne. A makacsság nem egy rossz jellemvonás, mert jó oka van rá, ugyanis jól átgondolt ötletekre alapozódik.