A kisfiú nem kellett az édesanyjának, de a nagyszülei felnevelték, majd találkozott az édesanyjával

A lány és a fiú 18 éves korukban házasodott össze, sajnos amint az várható volt a válásuk nagyon csúnyán alakult. Nem szerelemből házasodtak, csak a gyerek miatt.

Júlia rájött arra, hogy Máténak nem volt szüksége rá és a gyermekükre sem. Később pedig elkezdte utálni a gyermekét, mert miatta kellett férjhez mennie. Ezért a nagyszülőknél hagyta őt.

Egy évvel később Júlia új barátot talált magának, a lány szülei sokat szenvedtek a viselkedése miatt, de sajnos már késő volt változtatni ezen.

A nagyszülők mindent elkövettek azért, hogy az unokájuknak szép gyermekkora legyen, a szülőket ugyan nem helyettesíthették, de mindent biztosítottak az unokájuknak amit csak tudtak.

A kisfiú felnőtt és nagyon hálás a nagyszüleinek mindenért. A fiú nagynénje férhez ment, az esküvőn részt vett az úgymond édesanyja is, aki már a harmadik férjével élt és volt két kislánya is egy 14 és egy 7 éves. A fiú nagyon boldog volt, hogy találkozhatott a testvéreivel, de az édesanyjától meg akarta kérdezni, hogy vele kapcsolatban miért döntött így.

A fiú bár haragudott az édesanyjára, de emlékezett rá, mert kicsi korában időnként láthatta és mindig várta őt, volt egy fotója is róla amit mindig a zsebében hordott.

Egy adott pillanatban amikor az anyja a barátnőjével beszélt a lányairól, a fiú odament hozzá és megkérdezte tőle azt, hogy ő nem az ő gyereke? Az anya szemrehányó tekintettel nézett a fiúra, majd a következőket mondta:

– Milyen gyerek? Te a fiatalkorom tévedése vagy, apádnak igaza volt amikor azt mondta, hogy szabaduljak meg tőled.

Sok év telt el azóta a fiúnak már felesége és gyerekei voltak. Egy napon csörgött a telefonja, egy ismeretlen szám hívta. Az anyja volt aki arra kérte őt, hogy fogadja be a nagyobbik lánytestvérét, aki egyetemre jár és nem akar az egyetemi szálláson lakni.

A fiú erre azt válaszolta, hogy téves számot hívott, majd letette a telefont. Ezután pedig a családjával elmentek a fiú nagyszüleihez és együtt töltötték a hétvégét. Több barátja is megszólta a fiút a viselkedéséért, de ő nem érzi hibásnak magát, mert az egyetlen személy aki az anyja helyett anyja volt, az a nagymamája