A legjobb módszer, amivel megszabadulhatsz a hangyáktól!

A rovarok nagyon zavaróak lehetnek, főleg akkor, ha elszaporodnak a lakásban. A jó idő beköszöntével egyre többeknek jelentenek problémát a hangyák. Elég néhány morzsa a padlón és már ott is vannak a hangyák. Ezektől az apró rovaroktól nem is olyan nehéz megszabadulni, mint gondolnád, most megmutatjuk a leghatékonyabb tippeket!

Bórax

2 evőkanák cukorhoz keverj 1 teáskanál bóraxot és önts rá fél dl meleg vizet, keverd össze, hogy elolvadjon. Márts bele néhány vattapamacsot és tedd azokra a helyekre, ahol a hangyák felbukkantak. A cukor odavonzza őket, míg a bórax erős méreg a számukra és ettől gyorsan elpusztulnak.

Ecetes víz

Egyenlő arányban keverj össze ecetet vízzel és adj hozzá valamilyen erős illatú illóolajat, például citrom illatút. Fújd be ezzel a készítménnyel a lakás olyan pontjait, ahol felbukkantak a hangyák. Az ajtók köré is fújj belőle, ez az erős szag távol tartja a hangyákat.

Hipó

Ha hipós vizet öntesz a hangyákra, attól rögtön elpusztulnak. Ez a módszer leginkább csak a konyhában alkalmazható, mivel a fapadlóban kárt tenne. Ha hirtelen sok hangyát látsz a lakásban, így gyorsan megszabadulhatsz tőlük.