A legtöbben nem is tudják, hogy a skorpió milyen különleges csillagjegy! Számtalan bámulatos tulajdonsága van…

A skorpió csillagjegyről sokan nem is gondolják, mennyi különleges tulajdonsága van, vagy félreértelmezik erős jellemét.

Bosszúálló

A skorpió nem feltétlenül úgy bosszúálló, ahogy gondolnád. Neki többet jelent a saját nyugalma, ezért általában bosszúból nem áll szóba többé azzal, aki megbántja.

Kitartó

Néha azt mondják, hogy túlságosan önfejű, pedig ő csak kitart az elképzelései mellett.

Vezető típus

A legtöbben azt gondolják róla, hogy mindenkit irányítani akar, pedig ő csak vezető típus, aki általában tudja, mi a legjobb. Nehezen fogadja el, hogy ezt az emberek nem értik.

Szókimondó

Az emberek időnként úgy gondolják, hogy a viselkedése túlságosan bántó, pedig ő csak kimondja amit gondol.

Van önbizalma

A legtöbben azt gondolják róla, hogy túlságosan öntelt, pedig ő csak büszke arra amit elért. Bízik önmagában.

Eléri amit akar

Kitartó és mindig megvalósítja az álmait, ha ebben támogatod, akkor nagyon hálás lesz érte.

Nem túl barátságos

Azt gondolod róla, hogy túlságosan távolságtartó, pedig ő egyszerűen csak megfontolja, kik azok az emberek, akiket érdemes magához közel engednie.

Hirtelen haragú

Könnyen fel lehet bosszantani, de nem tart sokáig a dühe. Ha megérted, hogy nem kell komolyan venni, amit dühében mond, akkor rájössz, hogy ő valójában nem szeret sokáig haragudni.

Nem szeret veszekedni

Sokan azt gondolják, hogy a vita neki szórakozás, pedig ez nem így van. Nem szeret veszekedni, de ha kell, akkor megvédi magát és a szeretteit.

Okos

Okos és ennek hangod is ad. Sokszor elmondja a véleményét, ami mások számára sértő lehet, pedig ő általában csak segíteni akar.