A nő egy 110 éves fa törzsében alakított ki könyvtárat, a szomszédainak

A könyvtár ingyenes, arra szolgál, hogy inspirálja az embereket és bárki könyvet cserélhessen ezen a helyen. Az ingyenes könyvtáraknak a könyvcsere a lényegük, hogy az emberek bevihessék az olyan könyveket, amiket már meguntak.

Az Idahoi könyvtárost is ez az ötlet motiválta. Sharalee Armitage Howard családjának háza mellett egy öreg fa állt, amely sajnos kezdett elkorhadni. Ki kellett vágni, de Sharalee addig gondolkodott, amíg kitalált valamit. Mivel a fát ki kell vágni, talán a törzsének csonkja még hasznosítható.

Az ötletét meg is valósította, a meglévő törzs belsejében lett a könyvtár. A pici „épület” egy hangulatos kis tetőt is kapott, hogy még egyedibb legyen a kis kuckó.

A különleges könyvtár hamarosan az internet kedvence lett. Az emberek a csodájára járnak! Így lesz egy öreg fa törzséből valami különleges, ami szívmelengető és segít megőrizni az olvasás szeretetét.

A videóban láthatod, a különleges kis könyvtárat

The Little Free (Tree) Library

This is an awesome project. A Coeur d'Alene artist found a unique way to repurpose an old and decaying tree in her front yard. She's turned the tree's stump into a Little Free Library. It's a free book exchange designed to encourage reading. A Facebook post from the woman has since been shared close to 30,000 times!https://www.krem.com/mobile/article/news/local/kootenai-county/artist-turns-100-year-old-tree-in-coeur-dalene-into-little-library/293-3fa730c4-2ccf-4771-bed9-0176fb334083

Közzétette: Taylor Viydo – 2018. december 18., kedd