A Nyilas a legjobb barát az életben! Ennek 6 oka is van!

A Nyilas a legjobb barát, akit csak kívánhatunk magunknak. Ha szerencsénk van, akkor már miénk is ez az ajándék egy Nyilas barát formájában.

Mindenki életében bekövetkezik egy olyan pillanat, amikor megérti, hogy valaki hiányzik. Tudod, egy olyan ember, aki egész nap képes lenne veled TV-t nézni, és nem tenne szemrehányást azért, hogy mennyi pizzát ettél.

Ahhoz, hogy egy ilyen fontos szerepet valaki be tudjon tölteni az életünkben, különleges személyre van szükségünk. Ez a különleges ember a Nyilas jegyben született.

A Nyilas a legjobb barát, akit csak kívánhatunk magunknak. Ha szerencsénk van, akkor már miénk is ez az ajándék egy Nyilas barát formájában.

Íme, 6 érv, miért van mindenkinek szüksége arra, hogy egy Nyilas legyen a legjobb barátja.

1. Önzetlen

Annak ellenére, hogy a Nyilasnak időre van szüksége ahhoz, hogy tartózkodó hozzáállásán változtasson, amint ezt megteszi, meg fogod érteni, milyen hatalmas a szíve. A Nyilas mindig másokat helyez az első helyre, és örömmel segítséget nyújt mindenben! A Nyilas az a fajta ember, aki képes csapot-papot otthagyni, és frissen sült sütikkel beállítani hozzád, miután írtál neki, hogy elhagyott a párod.

2. Hűséges

Nem csak az Oroszlánok büszkélkedhetnek ezzel a jellemvonással. A Nyilasokra is igaz ez. És szögezzük is le: könnyen belátható, hogy nagy megkönnyebbülés, amikor nem kell azon aggódni, hogy valaki hátba döf, vagy hamisan úgy tesz, mintha a barátunk lenne.

Ha a Nyilasról van szó, akkor mindig támogatni fog minket, attól a pillanattól kezdve, amikor elkezdesz barátkozni vele.

3. Nyílt

A Nyilas egyik olyan tulajdonsága, amelyet szerethetsz vagy utálhatsz, az a nyíltsága. Ez a nyíltság részéről megmutatkozhat sok mindenben, hogy milyen a ruhád, vagy kivel vagy kapcsolatban, de hidd el nekem, hogy mindent egyenesen meg fog mondani, mézes-mázas körítés és hízelgés nélkül.

Könyörtelenül őszinték, de kevésbé hangsúlyozzák a „könyörtelenül”-t. Végül is őszintén törődnek veled és úgy vélik, hogy a keserű igazság jobb, mint az édes hazugság!

4. Excentrikus

Azt mondják, hogy mindenki furcsa a maga módján, ám Nyilas teljesen más, szinten különc. De ne aggódj emiatt, nem olyan rosszak! Ha a Nyilas furcsán viselkedik, ez azt jelenti, hogy természetesen viselkedik veled. És te is jól érezheted magad vele. Van némi könnyedség abban, ha barátodnak tudhatsz egy Nyilast, és ez lehetővé teszi, hogy pihenj és őszintén az igazi magad légy. Csak fogadd el, hogy kissé más, mint a többiek.

5. Aktív

Nem tervezett utazás? – Hajrá! Utazás Mexikóba? – Nagyszerű! Már kedden? – Semmi probléma!

Bármilyen kalandot keresel, legyen az helyben, vagy a világ másik végén, nyugodtan hívhatod a legjobb barátodat, a Nyilast. Szeretnél új dolgokat felfedezni, vagy bármit csinálni, ami elbűvöl. Alig várod, hogy valakivel menj egy kört az új hullámvasúton? Mire vársz? Hívd a Nyilast!

6. Optimista

A Nyilasok híresek a pozitivitásukról. Csak pozitív energiákat bocsátanak ki, de éjjel-nappal. Ha ismered a Nyilast, akkor ezt valószínűleg már észrevetted.

Ha nehéz helyzetben vagy, vagy csak szükséged van valakire, aki támogat egy kicsit, akkor mindig fordulhatsz a Nyilashoz, hogy emlékeztessen téged arra, hogy a rossz idők már nem sokáig tartanak. Mindig veled van, hogy emlékeztessen arra, hogy holnap is fel fog kelni a nap.

Könnyen meglehet, hogy a Nyilas barátsága a leghosszabb és legérdekesebb barátság lesz, mire vársz hát? Menj és keressed meg saját Nyilasodat! ;)