A szomszédasszonyom különleges ajándékkal lepte meg a férjét, mikor megláttam mit csinál, én is elkészítettem!

A szülinapok, évfordulók és más ünnepek folyamán csodás ajándékokkal halmozzuk el a családunkat. Ha szeretnél valami igazán különleges meglepetést, akkor ajándékozz különleges csokicsodákat. Remek ajándék hölgyeknek és férfiaknak, de még gyermekeknek is.

Csak egy kis kreativitásra és munkakedvre lesz szükséged ahhoz, hogy elkészítsd. A hasonló ötletesen csomagolt csokicsodák a boltokban vagyonokba kerülhetnek, de sok helyen nem is kaphatóak. Ne hagyd, hogy az eladók kizsákmányoljanak, amikor te magad különleges ajándékot készíthetsz. Ha a megajándékozottnak még azt is elmondod, hogy te készítetted, még nagyobb lesz az öröm.

Pezsgő és csokoládé ananász formában

Ötletes ajándék minden alkalomra. Gyermekeknek is italokat nem kedvelőknek is elkészíthető, csak ekkor gyerekpezsgőt használunk.

Mire lesz szükséged:

  • 1 üveg pezsgőre, vagy kölyökpezsgőre
  • 70 – 90 db egyenként becsomagolt bonbonra
  • zöld szalagra
  • spárgára
  • ragasztóra, vagy ragasztópisztolyra

Ha a bonbon úgy van csomagolva mint a szaloncukor, tehát az egyik, vagy mindkét vége masniszerű, akkor le kell ragasztani, hogy kör alakú legyen a csoki.

A bonbonok csomagolására nyomj egy kis ragasztót és egyenként kezd el felragasztani a pezsgősüvegre. Szorosan egymás mellé, hogy az üveg ne legyen látható. Az egész üveget be kell fedni bonbonokkal, csak a nyaka maradjon üres. A bonbonok közé egy – egy darab spárgát is ragaszthatunk, hogy még valóságosabbnak tűnjön.

A zöld szalagból vágjunk néhány centis darabokat, ez lesz az ananász levele. A végét formázzuk meg, majd az üveg tetejére ragasszunk négy darabot. Ragasszuk tovább, amíg több rétegnyi levéllel befedjük az üveg tetejét és nyakát, hogy élethű legyen.

A felső részét megkötözhetjük spárgával, ha szeretnénk.

Nagyon egyszerűen elkészíthető és olyan bonbont választhatsz hozzá, amit a megajándékozott szeret. Kiváló ajándék minden alkalomra! Lepd meg a családtagjaid egy ilyen különleges és ötletes ajándékkal.

A videóban megtekintheted, hogyan kell elkészíteni

A videóban egy újabb technikát láthatsz, az ananász levelei zöld papírból készülnek