Hugh Jackman egymás után hatodik alkalommal legyőzte a rákot!

Hallottál már Hugh Jackman betegségéről? A színész elismerte, hogy régóta kezelik, mivel bőrrákot állapítottak meg nála. A Ketkes.com szerkesztősége megtudott részleteket Hugh rákkal folytatott küzdelméről.

Instagram-követői megtudhatták, hogy ebben az évben műtötték immáron hatodjára a bőrrák miatt. Jackman-nál bazalióma, a bőrrák egyik fajtája alakult ki, ettől szenved a színész már egy ideje. Rajongói most újra izgulhatnak, hiszen a színész nemrég megosztott egy fényképet, melyen ő maga látható a sebészeti operáció után.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

„A rákos sejteket távolították el a testemből, melyek az orromon voltak. A kórház dolgozóinak hálával tartozom. Egyébként az orrom sokkal rosszabbul néz ki kötés nélkül, mint bekötve.” írja az ausztrál színész.

A mostanit is beleértve, az utóbbi három év alatt az X-Men főszereplőjén hat operációt végeztek el! Betegsége ellenére a 2017-ben forgatott Logan – farkas című filmben is szerepelt, egyáltalán nem hagyta abba a munkát, sőt, elutazott nagyobb távolságokra is, és természetesen, a rajongókkal történő kommunikációról sem feledkezett meg.

Aki megfogadja a sztár tanácsát, a jövőben nem fog anélkül a napra menni, hogy előtte ne használt volna valamilyen fényvédő krémet. Ezek használatával megóvhatjuk egészségünket.