A tudósok szerint az intelligens emberek szétszórtak, későn fekszenek le és szitkozódnak

A gyerekkorodban mást sem hallottál, csak azt, hogy milyen figyelmetlen és szétszórt vagy. A szüleid ágyba küldtek, de te hiába feküdtél le, nem tudtál aludni? Ha így van, olvasd el, mire jöttek rá a tudósok.

A kutatók szerint az intelligens emberek nem mindig beszélnek szépen. Eddig azt hittük, hogy csak a tanulatlan emberek beszélnek csúnyán, mert nem elég bő a szókincsük. Ez azonban nem biztos, hogy így van. A kutatók egy tesztet végeztek, megkérték az embereket, hogy választékosan szitkozódjanak, használják az összes olyan csúnya kifejezést, ami az eszükbe jut. Rájöttek, hogy aki rengeteg választékos szitkozódást tudott felsorolni, annak magas az IQ-ja. Ezek az emberek nem buták és nem képzetlenek, tudják mikor kell hallgatniuk és nem szitkozódnak ok nélkül.

Az intelligens emberek későn alszanak el. A tudósok hosszas vizsgálatok után rájöttek, hogy azok az emberek, akik késő éjjel alszanak el, sokkal intelligensebbek. Ha későn alszol el, úgy tűnik, hogy te is az okos emberek közé tartozol, akárcsak Charles Darwin, Winston Churchill és Elvis Presley.

A szétszórtság és az intelligencia kéz a kézben jár. A Minnesotai kutatók úgy vélik, hogy az íróasztalon lévő rendetlenség azt jelenti, hogy az illető a fontos dolgokra figyel, nem pedig a rendetlenségre. A kutatók szerint a rendetlen környezet, új ötleteket hozhat elő az emberekből.