A zsúfolt kávézó tulajdonosa nem ismerte fel Julia Roberts-et, és azt tanácsolta neki, hogy „sétáljon egy kicsit”… Erre ezt tette a híres színésznő!

Nem minden csillag képes úgy reagálni, ahogy ő tette!

Fotó: Ami Hassan

A hírességek igazából ugyanolyan emberek, mint mi mindannyian. Ők is járnak üzletekbe vagy éttermekbe. A fő különbség az, hogy ha az adott helyen egy hollywoodi csillag feltűnik, akkor mindenképpen magasabb figyelmet kap, például mindig van szabad hely neki. Még akkor is, ha az étterem zsúfolt. De Julia Roberts esete bizonyítja, hogy nem mindig ez a helyzet.

Julia és családja azért jött Winnipegbe, mert meg szerették volna kóstolni a falafelt. De az étteremben aznap teltház volt, ezért a tulajdonos arra kérte a színésznőt és családját, hogy sétáljanak egy kicsit és fél óra múlva térjenek vissza.

Instagram/juliaroberts

Egyszerűen nem ismerte fel, hogy előtte nem más áll, mint Hollywood egyik szépsége, csillaga. Azt hozzá kell tenni, hogy Julia Roberts az esetkor napszemüveget és nagy kalapot viselt.

Valaki azonnal megsúgta a tulajdonosnak, hogy hatalmas hibát követett el. „Éppen most küldted el Julia Roberts-et.” – „Az nem lehet! Hogyan juthatott el pont ide, Winnipegbe?”

Szerencsére Julia Roberts nem sértődött meg, és nem is várta a különleges kiszolgálást attól, hogy ő egy híresség. Ahogy a tulajdonos mondta, fél óra múlva valóban visszatért, és rendelt édességet és falafelt. A színésznő levette kalapját és a napszemüveget. Ezután már mindenki felismerte az étteremben. A látogatók elnémultak, és csendesen elkezdték fényképezni.

De Julia nem aggódott emiatt. Nyugodtan evett, és kérte a fiát, hogy fizesse ki a számlát. A fiú azonban nem tudta, mennyi borravalót kell adni, ezért visszatért anyjához, hogy tisztázza.

Instagram/juliaroberts

Tulajdonos Ami Hassan később beismerte, hogy még egyetlen filmet sem látott, amiben Julia Roberts szerepel, ezért nem ismerte fel azonnal. De kellemesen meglepődött azon, ahogy a csillag viselkedett. Sőt, úgy véli, hogy nem kell kiváltságokat adni még a csillagoknak sem: „Ő is csak egy hétköznapi ember, mint te és én. Nincs különbség.” – mondta.

Mint láthatjuk a fenti esetből, nem minden hírességnek van korona a fején. Nem Julia Roberts az egyetlen híresség, akit nem ismertek fel az étteremben. De ő legalább pozitívan állt a dologhoz.

Nem mindenki tesz azonban így, mint ő. Például Pink, az énekesnő a Twitteren írt arról, hogy méltánytalanul bántak vele bárban. Asztalt szeretett volna foglalni, de közölték vele, hogy nincs szabad hely. Sokan azonnal mondták is, hogy attól még, hogy ő egy híresség, nem kell kiváltságokat biztosítani részére.

És te mit gondolsz? Szerinted a csillagokat úgy kell kezelni, mint a hétköznapi embereket?