Ajándékok, amelynek minden gitáros örül!

hangszerbolt Budapest
hangszerbolt Budapest

A zenészek nagyon örülnek annak, ha olyan ajándékot kapnak, amely segíti a fejlődésüket, támogatja a hobbijukat. Hoztunk néhány tippet, amellyel biztosan nem lőhetünk mellé egy gitárkedvelő megajándékozása során. Természetesen közismert tény, hogy másoknak ajándékot vásárolni a legnehezebb, de ez nem így van, ha éppen egy gitárkedvelőnek keresgélünk meglepetést, hiszen nekik talán a legegyszerűbb ajándékot vásárolni.

Lepjük meg egy kottatartó állvánnyal

Ha olyan barátunknak vásárolunk ajándékot, aki szívesen játszik élőben, tömeg előtt, vagy csak a család és a barátok előtt, akkor egy állvánnyal nem lőhetünk mellé. A kottákat, de még az iPadet is rá lehet helyezni az állványra így az biztosan nem fog leesni játék közben, hiszen egy biztonságos sima felületre tudja felhelyezni.

Ha nem értünk hozzá, akkor is meg tudjuk lepni

Sokan nem nagyon értenek a gitározáshoz, így azt sem tudják biztonsággal eldönteni, hogy minek örülne az ünnepelt. Ilyen esetekben cselhez kell folyamodnunk. Járjuk végig az ajándékboltokat és válasszunk valamilyen vicces használati tárgyat, amely kötődik a témához, esetleg hasonló motívum van rajta. Ez lehet egy bögre, egy vicces WC ülőke, egy függöny vagy akár egy takaró is.

Vásároljunk egy kiegészítő szettet a karbantartáshoz

Nagyon sokan örülnének egy ilyen ajándéknak, hiszen szükséges a folyamatos karbantartás. Fogólap tisztító, fogólap kondicionáló, szerszámkészlet, mikroszálas törlőkendő és polírozó. Ha ezekből összeállítunk egy szettet, akkor biztosan örömet fogunk szerezni vele. Elektromos gitár esetén nagyon sok lehetőségünk van, hogy megfelelő szettet állítsunk össze, hiszen az folyamatos karbantartást igényel.

Nagyobb büdzsé esetén még több lehetőségünk kínálkozik

Barátokkal együtt is ajándékozhatunk, így ebben az esetben egy nagyobb összeg ellenében sokkal komolyabb ajándékot is vehetünk. Ha úgy tudjuk, hogy a barátunk éppen egy új zenei eszközt szeretne vásárolni mert fejlődni szeretne, akkor összedobhatunk egy gitárra valót is. Természetesen hangszerbolt Budapest vagy annak vonzáskörzetében és a nagyobb városokban is található, így mi azt javasoljuk, hogy ezt a vásárlást csak személyesen bonyolítsuk le. Egy komolyabb darabot, már akár 70 000 Forint környékén is meg lehet vásárolni, amellyel biztosan nagy sikerünk lesz és nem fogja elfelejteni a napot amikor megleptük vele.