Nagymamám 1 tojásos kakaós pitének nevezte, sokszor sütjük, nagyon szeretjük

Ez az olcsó és finom süti nagy kedvenc a családunkban még most is. Régen sokszor sütötték, mert nincs vele sok munka és nagyon finom, nálunk még ma is sikere van.

Egyszerű kevert süti, nem kell vele annyit dolgozni mint egy piskótával, de az íze valami csodás és nagyon sok féle módon el lehet készíteni.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

A legjobb ebben a receptben, hogy nagyon egyszerű, a kezdők is könnyedén meg tudják sütni, ha követik a videóban látottakat. Akármilyen ízű lekvárt adhatunk hozzá, ettől lesz a tészta csodás ízű és az állaga is nagyszerű. Nems szárad ki, akkor sem ha áll egy napot, bár erre nem sok esély van, mivel nagyon finom.

Régen nem szórtak bele csokoládét, mi már teszünk bele, mert így finomabb, de ha nincs otthon, nélküle is el lehet készíteni. Akár gyümölcs, vagy magvak is kerülhetnek bele, ha éppen az van kéznél, csak az elképzelések szabhatnak határokat.

A finom puha tészta első kóstolásra elkápráztat. Ha szeretnéd hosszában ketté is vághatod, akkor meg lehet kenni lekvárral, vagy mással. tetejét bevonhatjuk csokoládéval is. Egyszerű alap recept, amit mindenki a saját ízlésére szabhat.