Aljona Kurilova jóslatai

Mindenki várja az új évet, mert ekkor jön el annak az ideje, hogy a vágyak, az új kezdetek és az öröm beteljesedjen. A jövőre tekintve mindenki változásokra vár, és reméli a legjobbat. Mindannyian emberek vagyunk, ami azt jelenti, hogy előre szeretnénk tudni, hogy mi vár ránk a jövőben. Ennek megkönnyítésében lehetnek segítségünkre a látnokok jóslatai, illetve a parafenoménok. 

Ma a KETKES szerkesztősége megosztja kedves olvasóival Aljona Kurilova jóslatait. Olvasóként mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod az egyik, neked leginkább tetsző Hópelyhecske-alakot, utána pedig elolvasod a hozzá tartozó magyarázatot, amiből megtudhatod a jövődet!

Jóslatok az új, 2019-es évre

Ahhoz, hogy megtudjad, mi vár rád a következő évben, gondosan nézd meg a képet, és válaszd ki a neked legjobban tetsző Hópelyhecske-alakot. Ne gondolkodj azonban túl hosszan. Csak válaszd ki azt, amelyik a legközelebb áll hozzád.

1. A romantikus Hópelyhecske

Amennyiben az első Hópelyhecskét választottad, akkor a következő évben sok romantikus pillanatban lesz részed. Az egész évet szeretettel és romantikával fogod tölteni. Talán megtalálod a szíved választottját is. Ha már régóta álmodtál erről, akkor ebben az évben ez az álom valóra válik.

Azok számára, akik már megtalálták a „nagy Ő-t”, a 2019-es évben számíthatnak arra, hogy a kapcsolataik javulni fognak és sokkal romantikusabb lesz az életük. A kapcsolatban új fejezetek nyílnak, ezért élvezd hát a körülötted lebegő szeretetet!

2. A szerencsés Hópelyhecske

Ha a második Hópelyhecskét választottad, akkor a következő évben gazdagabbá válsz! Az új évben lehetőséged lesz arra, hogy új munkát találj, vagy saját vállalkozásba fogj. Elképzelhető, hogy a pénz egyszerűen megtalál majd, akár onnan is, ahonnan nem is számítottad volna: örökség formájában, vagy lottónyereményként. Bármit is teszel, a pénz egész évben házhoz fog jönni hozzád.

A legfontosabb dolog, hogy ne hagyjad ki az adódó lehetőségeket, hogy extra pénzt keress. Kezdj üzletbe, Vállalj el további munkát, és minden pillanatot ragadj meg. És ne felejts el lottót venni sem, mert a szerencse rámosolyog azokra, akik valamit tesznek is a nagy cél elérése érdekében! 

3. A boldog Hópelyhecske 

A harmadik Hópelyhecskét választottad? Ez azt jelenti, hogy 2019-ben sok boldogságban lesz részed. Örömteli eseményeket és jó hírek fogsz kapni ebben az évben. Valami csodálatos is történni fog az életedben. Nagy pénzügyi nyereség, vagy a család növekedése várható, ezért jobban teszed, ha készen állsz mindenféle meglepetésre!

Nagy a valószínűsége annak, hogy valami régóta várt dolog, amiről már évek óta álmodtál, végre be fog következni. Ez az év örömteli és élvezetes lesz, csak ragadd meg a szerencsemalac farkát!

4. Az elismerés Hópelyhecskéje

A dicsőség, az elismerés és a siker. Ezek várnak rád, ha a negyedik Hópelyhecskére esett a választásod. A munkádra mások is felfigyelnek, értékelni fogják és jutalmazzák. A dicsőség bármilyen formában jöhet. Talán tudományos áttörést fogsz elérni, vagy főnökké válhatsz a munkahelyeden. Egész évben ragyogni fogsz, sikeres leszel! A 2019-es év pénzügyileg is kiemelkedően jó esztendőnek ígérkezik számodra.

A legfontosabb dolog azonban az, hogy ne térj le az utadtól, amely a célod eléréséhez vezet. Már csak azért sem, mert már szinte el is érted, minden nagyon közel, csak egy kéznyújtásra van tőled.

5. A titokzatos Hópelyhecske

Az ötödik Hópelyhecskét választottad? Akkor készülj fel arra, hogy az álmaid megvalósulnak. A következő évben a körülmények a legmegfelelőbb módon alakulnak számodra. Már régóta vágyakoztál, álmodoztál egy vállalkozás beindításáról, esetleg egy utazásról? 2019-ben meg fogod tudni csinálni! Ebben az évben feltárul előtted az összes titok, amelyek segítenek a kívánt cél elérésében.

Merj nagyot álmodni, és akkor azok mindenképpen beteljesülnek az új esztendőben! Csak merned kell!

Reméljük, hogy minden fent leírt esemény megtörténik, és mindannyian boldogok leszünk. Ne feledjed azonban, hogy az előrejelzések és a horoszkópok ellenére te vagy a saját sorsod kovácsa. Ha akarod, mindent egyszerre megkaphatsz: pénzt, dicsőséget és szerelmet. Csak higgy magadban és soha ne add fel!

És te melyik hópelyhet választottad? Írd meg nekünk a kommentrovatban!