Az édesapa aki legyőzte a bénulást, hogy lánya esküvőjén övé lehessen az első tánc!

Egyetlen szempár sem maradt szárazon, amikor az édesapa, aki legyőzte a bénulást, a lányával táncolt az esküvője napján.

A 70 éved Jim Stamp, az édesapa botjára támaszkodva kísérte a lányát, de csak ezután következett az igazi meglepetés. Gina Ross szóhoz sem jutott, amikor édesapja átkarolta és együtt táncoltak.

A lány azt nyilatkozta, hogy mindig is csodálta az édesapját, tudta jól, hogy erős és határozott ember. Az esküvői tánccal pedig újra bebizonyította ezt.

Az édesapa egy ritka betegségben szenved, a Guillain–Barré-szindróma miatt megbénult, majdnem öt hónapig volt kórházban, majd kerekesszékben tért haza 2016-ban.

Az apa azonban nem hagyta, hogy legyőzze a szindróma, felállt a kerekesszékből és egy bottal próbált meg járni. Terápiára járt és mindent megtett azért, hogy lánya esküvőjén táncolhassanak.

Gina elmondta, hogy ő akkor is boldog lett volna, ha a kerekesszékben ülő édesapjával táncol, ilyen meglepetésre nem is számított!

Amikor a táncra került a sor, a férfi felállt a székből és nem hagyta, hogy segítsenek neki. A lánya mosolygott és folyamatosan azt kérdezte, hogy tényleg, te állsz? Az édesapa nem akarta elmondani, mert félt tőle, hogy nem sikerül, ezért úgy gondolta meglepi gyermekét és sikerült!

Az emberek sikoltoztak örömükben, mindenki sírt, mert tudták, mennyi munka és akaraterő áll a háttérben. Az esküvő 2018-ban volt, a kitartó édesapa nem hagyta, hogy a betegség tönkretegye lánya életének egyik legszebb napját!