Az épületbontás valósága

épületbontás

Az épületbontás sokkal összetettebb folyamat, mint amilyennek azt a filmekben mutatják.

A valóságban rengeteg tapasztalatra, szakértelmi felkészültségre és szervezésre van szükség ahhoz, hogy biztonságosan és hatékonyan lehessen elvégezni. Számos olyan tévhit és félreértés kering az épületbontással kapcsolatban, amiket most összeszedtünk, hogy tisztázzuk a helyzetet!

A filmekben sokszor találkozhatunk olyan jelenetekkel, amelyek nem teljesen fedik a valóságot, például a bontógolyóval történő házbontás, a pillanatok alatt, koncepció nélkül kivitelezett munkák. A valóságban ez nem így történik, hiszen az épületbontás megvalósítása szabályokhoz, engedélyekhez van kötve.

A másik érdekesség, hogy a mozivásznon a bontás során csak hulladék keletkezik. A valóságban ez sem teljesen így van, hiszen bizonyos anyagokat akár újra is lehet hasznosítani. Cégünk mindent megtesz azért, hogy környezettudatosan működjön, ezért, ha minket választ, akkor lehetősége van igénybe venni mobil betondaráló gépünket is, amellyel át lehet dolgozni az építési hulladékok egy részét, például: beton, tégla, cserép, üveg, járólap, csempe. Az így keletkezett darálék bevizsgálás után kap egy CE-tanúsítványt, így a hulladék értékes anyaggá válik. Ez nagyobb beruházások esetén éri meg, kisebb munkálatok során a konténeres sittszállítás lehetőségét ajánljuk.

Milyen gépekkel dolgozunk?

A valóságban nem használunk régi, retro gépeket, hanem modern, megfelelően felszerelt és rendszeresen szervizelt munkagépekkel dolgozunk. Ez rendkívül fontos a munka pontos és precíz kivitelezése érdekében, illetve a bontási terület környezete és az ott dolgozó szakemberek érdekében is. A karbantartott géppark azt is lehetővé teszi, hogy Ön és minden ügyfelünk elégedett legyen munkánkkal.

Épületbontás nem csak Budapesten

Cégünk a gépi bontás feladatát Budapesten és vidéken is vállalja. Kérhet tőlünk árajánlatot online, egy űrlap segítségével, vagy e-mailben, amiben megírja nekünk, hogy mire van szüksége. Ezen kívül kereshet minket telefonon is, ahol szívesen válaszolunk a felmerült kérdésekre. Miután felvette velünk a kapcsolatot egy alapos helyszínbejárás után egyedi árajánlatot készítünk, amely tartalmaz minden felmerülő feladatot és költséget.

Ha szeretné profikra bízni az épületbontást, ne várjon tovább, keressen minket még ma és foglaljon időpontot!

Elérhetőségeink: