Az ujjaink közötti távolság többet árul el rólunk, mint gondolnánk!

Meglepő, de ujjaink sok érdekességet árulnak el személyiségünkről, különösen a hüvelyk és a mutatóujj közötti távolság. Ha kíváncsi vagy, hogy mit jelent ez a számodra, nézd meg a kezedet, válaszd ki a megfelelő ábrát az alábbi képről, és olvasd el az elemzést!

A – Nagy rés az ujjak között

Nyitott, befogadó ember vagy, könnyen barátkozol, lételemed a szabadság. Önazonos vagy, tisztában vagy vele, hogy mi a jó a számodra, nem akarsz megfelelni másoknak. Véleményedet és érzéseidet bátran kimutatod, őszinteséged és bátorságod miatt sokan tisztelnek.

B – Kis rés az ujjak között

Az egyensúly és a mértéktartás jellemző rád. Szeretsz új embereket megismerni, de nem tárulkozol ki idő előtt. Vannak dolgok, amiket nem osztasz meg másokkal, mert úgy gondolod, csak rád tartoznak. Tudatosan élsz, fegyelmezett vagy, amikor kell, de szerencsére azt is tudod, mikor van ideje a pihenésnek és a szórakozásnak. Csak akkor beszélsz, ha szükséges, nem szereted a felesleges locsogást. Jó a humorod, éles eszednek és jó meglátásaidnak köszönhetően poénjaid szinte mindig ülnek.

C – Nincs rés az ujjak között

Zárkózott, befelé forduló ember vagy. Az egyedüllét számodra nem félelmetes, hanem sokszor kívánatos állapot. Csak a hozzád legközelebb állóknak nyílsz meg teljesen. Okos vagy és óvatos is, ezért ritkán sodrod magad nehéz helyzetekbe. Rendkívül nehéz a bizalmadba férkőzni, de akinek sikerül, egy igazi barátot nyer a személyedben. Inkább hallgatni szeretsz, mint beszélni, kifejezetten jó hallgatóság vagy.