A biciklis mosógéppel energiát takaríthatsz meg és fitt lehetsz!

A világon szinte mindenki irtózik a mosogatásnak és a mosásnak már a gondolatától is. Igyekszünk ezt a feladatot másvalakire átpasszolni, de előbb-utóbb kénytelenek leszünk magunk megcsinálni. Kínai diákok legújabb találmánya lehet a megoldás erre a problémás kérdésre. Segít elvégezni a munkát, közben pedig az edzésre is lehetőséget ad.

Edzés közben moshatjuk tisztára a ruhákat, ráadásul még a vízzel is spórolunk. A BiWa vagy biciklis mosógép névre hallgató szerkezet egy talajra rögzített kerékpár, beépített ajtóval, dobbal, adagolóval, melyet az emberi erő működtet. Minél jobban tekerjük a pedált, annál tisztábbak lesznek a ruháink.

Ha egy kicsit erősebben tekerünk, egy kijelző fog megjelenni, ami mutatja, mennyit kell még pedáloznunk ahhoz, hogy a mosás végére érjünk. A legjobb pedig, hogy megtermelt elektromosságot el lehet tárolni a következő alkalomra, pl. egyik családtagunk számára.

Ez a hihetetlen találmány még nem kapható, de egyre többen érdeklődnek iránta, mivel valóban megoldja az időhiány problémáját. Egészséges és fitt lehetsz, miközben megszabadulsz a piszkos ruháktól is! Hab a tortán, hogy sok pénzt és energiát is megtakaríthatsz vele!